Colin Farrell, jenat in timpul scenelor intime

Colin Farrell, jenat in timpul scenelor intimeActrita Kate Beckinsale a dezvaluit faptul ca actorul si colegul sau de platou Colin Farrell a fost deosebit de jenat in timpul filmarii scenei de sex din productia Total Recall. Colin, care a avut de altfel in trecut si o scurta relatie cu Kate, nu s-a simtit deloc bine in timpul scenelor respective, mai ales ca a filmat chiar in fata actualului sot al lui Beckinsale, regizorul Len Wiseman.

Kate a mai dezvaluit, de asemenea, ca ei nu i-a fost deloc greu, mai ales ca nu era pentru prima oara in aceasta postura. “Am mai facut acest lucru in fata sotului meu, asa ca pentru Colin a fost destul de ciudat. El era cel care abia astepta sa se termine totul”, a declarat actrita.

Asadar, Kate sustine ca sex-simbolul a fost de-a dreptul jenat si ar fi intrat in pamant de rusine in timpul scenelor intime din Total Recall. Cine ar fi crezut ca un barbat ca Farrell este atat de pudic…?

 

Text: Ruxandra Raica

august 23rd, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate