Comedia “Gemenii/Twins” din 1988, transformata in “Triplets/Tripletii”

1988-movie-posterActorul Arnold Schwarzenegger s-a declarat incantat de faptul ca va juca in continuarea filmului “Gemenii/Twins”. Continuarea comediei de succes “Gemenii/Twins”, din anul 1988, va fi intitulata “Triplets/Tripletii” si se afla in pregatire la Hollywood, conform site-ului revistei New Musical Express. Intr-un interviu acordat de Arnold pentru ComingSoon.net, actorul a declarat ca „iubeste” faptul ca va aparea un follow-up-ul comediei regizate de Ivan Reitman, in anul 1988.
“Mi-ar placea sa joc in continuarea filmului «Twins»”, a spus actorul. “De fapt, am si vorbit despre realizarea unui film pe care sa-l numim «Triplets». Ramane sa gasim pe cineva ca Eddie Murphy sau un personaj la vederea caruia oamenii sa se intrebe: «Cum sa se intample asta? Este normal din punct de vedere medical?»”.

Se pare ca din distributie va face parte si Eddie Murphy care va juca alaturi de “gemenii” din primul film, Arnold Schwarzenegger si Danny DeVito. Mai mult de atat, potrivit presei americane, cei trei actori au semnat deja contractele pentru a juca in acest film.

Comedia “Gemenii” a prezentat povestea gemenilor Julius si Vincent, conceputi prin fertilizare artificiala, iar in “Triplets”, cei doi gemeni vor descoperi ca au inca un frate, personaj ce va fi interpretat de Eddie Murphy.

De data aceasta, se pare ca Ivan Reitman, regizorul comediei “Twins”, nu va reveni in calitate de regizor, ci doar de producator. Varianta noua a comediei din 1988, “Triplets”, va fi regizata de Montecito.

 

Text: Andreea Popescu