Compatibilitatea energetica in cuplu

Polaritate, compatibilitate energetica - criteriul dintre el si eaPolaritatea pozitiva sau negativa aflata la centrul sexual al fiecaruia dintre noi constituie factorul de atractie sau respingere sexuala. In opinia mea, atractia sexuala dintre doi oameni depinde de energia fiecarui partener.

Din punct de vedere energetic si al chimismului, barbatii au la centrul sexual polaritate pozitiva, iar femeile negativa. Cea pozitiva reprezinta miscarea de rotatie a campului energetic in sensul acelor de ceasornic (miscare centrifuga), cunoscuta ca energie ying, iar polaritatea negativa este rotatia in sens invers acelor de ceasornic (miscare centripeta), cunoscuta sub numele de yang. Este deci evident ca ne alegem partenerii in functie de polaritatea pe care o avem. Exista si cazuri in care femeile au polaritate pozitiva, iar barbatii negativa. Daca o femeie cu polaritate pozitiva intalneste un barbat cu polaritate normala, adica tot pozitiva, ei vor avea tendinta sa se respinga. Aceasta este cauza multor casnicii ratate.
 
Energii hormonale
Am intalnit multe cazuri in care barbatul vrand sa aiba relatii sexuale cu propria sotie cu polaritate inversa (adica tot pozitiva), era descarcat de energie. Cei doi nu se acomodau impreuna, iar dupa un timp, in ciuda intereselor materiale si sociale s-au despartit. Cea mai buna solutie in aceste cazuri este ca femeile cu polaritate pozitiva sa se casatoreasca cu barbati invers polarizati. In acest sens, cabinetul nostru va pune la dipozitie examene energetice premaritale, examene de compatibilitate energetica si psihologica, precum si analize numerologice. Compatibilitatea energetica explica asemanarea dintre soti. De multe ori ni se pare ca doi oameni, sot si sotie, seamana atat de bine de parca ar fi frati. Acest lucru se explica prin interactiunea energetica hormonala care confera asemanarea celor doi, atat din punct de vedere al trasaturilor fizice, cat si comportamentale.

Text: Elena Truta
Maestru international bioenergie,
Maestru Reiki, maestru Karuna Reiki,
Cabinet medicina alternativa,
Tel.: 0722. 492. 233