Compatibilitati cu Scorpionii

compatibilitati-cu-scorpioniiDe ce iubim Scorpionii? Carismatici, exigenti si extrem de intuitivi, Scorpionii sunt renumiti pentru ca au un al 6-lea simt care ii avertizeaza asupra pericolelor. Daca se simt “intepati”, riposteaza imediat.

Scorpion cu Berbec: Daca merg cu pasiune, ambii in aceeasi directie, isi pot gasi calea. Dar relatia e complicata si nu este loc pentru niciun secret.

Scorpion cu Taur: Semne contrare. Vor avea o relatie dragoste-ura non-stop. Nu se vor opri din concursuri niciodata si vor trece la sentimente extreme de fiecare data cand nu le convine ceva.

Scorpion cu Gemeni: Gemenii sunt misteriosi si secretosi, iar Scorpionii urasc duplicitatea. Odata ce le-ai tradat increderea, este extrem de greu sa iti mai acorde o a doua sansa.

Scorpion cu Rac: Aceste semne de apa vorbesc aceeasi limba. Uneori fara cuvinte. Deseori Scorpionul il va aduce pe linia de plutire sau il va pune sa mearga in directia corecta.

Scorpion cu Leu: O legatura de foc. Iar daca focul scapa de sub control, va parjoli totul in jurul lui. Ambii iubesc sa traiasca intens si se vor lupta pentru putere.

Scorpion cu Fecioara: Ce se intampla in vacanta, ramane in vacanta. In rest, cu relatiile solide si durabile e mai greu.

Scorpion cu Balanta: Fac o echipa mai buna ca prieteni, decat ca iubiti, desi curiozitate exista.

Scorpion cu Scorpion: Si tocmai a fost cutremur! Asa de intensa se simte relatia lor. Impreuna pot cuceri lumea!

Scorpion cu Sagetator: Au aceleasi pasiuni, dar trebuie sa is idea o sansa sa se cunoasca mai intai. Sunt greu de convins ca le-ar sta bine impreuna!

Scorpion cu Capricorn: Ambii iubesc viata si placerile ei, dar sunt obsedati de control. Oare cum isi vor exercita controlul unul asupra celuilalt? Interesant de observat.

Scorpion cu Varsator: Au opinii clare, pe care si le exprima cu usurinta. Nu sunt obisnuiti sa dea inapoi sau sa lase si pe altul sa isi exprime parerile, cu atat mai mult daca sunt contrare.

Scorpioni cu Pesti: Iti taie respiratia! Au de toate, impreuna: dragoste, pasiune, romantism. Ii uneste faptul ca sunt ambii zodii de apa si gandesc la fel, simt la fel…

Text: Alina Lupa