Concertul trupei Simplu, „Bloc Party”, a fost amanat

Concertul trupei Simplu, Concertul „Bloc Party”, pe care CRBL il anuntase pentru 21 noiembrie la Sala Palatului, in care artistul aducea pentru ultima data pe aceeasi scena trupa Simplu, a fost amanat, iar o noua data va fi comunicata ulterior.

Motivele amanarii concertului „Bloc Party”, un spectacol unic in care muzica si dansul mergeau mana-n mana , sub semnatura coregrafica a lui CRBL, sunt problemele de ordin logistic ce au intervenit in ultimul moment, conform organizatorilor.

„Bloc Party” s-a dorit o petrecere-eveniment cu zeci de dansatori, un decor urban, scenografie inedita, costume special create pentru un spectacol de avengura, proiectii grafice impresionante si invitati speciali.

Contravaloarea biletelor, restituita

Toti cei care au achizitionat bilete la spectacolul „Bloc Party” vor primi inapoi contravaloarea acestora, pana la sfarsitul lunii noiembrie, din locul din care si-au procurat biletele, respectiv online, reteaua magazinelor Eventim si Sala Palatului.

Text: Oana Baltoc

 

noiembrie 1st, 2016 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate