Conditii de lux pentru seniori in caminul deschis de Iuliana Marciuc

principalaBatranetea nu inseamna neaparat singuratate si boala, ci poate fi foarte frumoasa daca esti in locul potrivit. De asta ne-am convins miercuri, cand am participat la inaugurarea caminului pentru batrani “Patru generatii”, care apartine Iulianei Marciuc. Situat in Mogosoaia, pe strada Livezilor, intr-o superba vila cu piscina, caminul vrea sa ofere seniorilor sansa de a-si trai batranetea in armonie, intr-o atmosfera linistita si calda, dispunand in acelasi timp de toata ingrijirea de care au nevoie.

Camerele albe, spatioase, decorate modern, te duc mai degraba cu gandul la un hotel de cinci stele. La mansarda vilei exista chiar si o garsoniera foarte frumoasa, cu baie si chicineta, pentru batranii care decid sa locuiasca la camin impreuna cu partenerul de viata. Vila are 20 de camere, amenajate diferit (camera cu 1 pat, cu 2 paturi, cu 6 paturi),  iar costul pe luna pentru o persoana care doreste sa stea in acest camin incepe de la 3500 lei. Fiecare camera are aer conditionat si televizor LCD. Batranii vor avea la dispozitie asistente care sa-i ingrijeasca, medic si terapeuti care le pot oferi asistenta 24 de ore din 24. Acestia vor beneficia de servicii zilnice de recuperare medicala, dar si de activitati recreative.

Printre vedetele care au participat la inaugurarea caminului, alaturi de Iuliana Marciuc se numara Adrian Enache, Irina Loghin, Mirabela Dauer, Raul, Arsinel, Octavian Andronic si Adina Buzatu.

 

{besps}/2013/Mai/slide5|width=450|height=299{/besps}

Text: Bianca Badescu