Connect-R, “victima” la “Plasa de stele”: “Daca eram mai slab de inima, as fi fost mort acum”

Negru_Connect_RConnect-R a trecut prin emotii uriase cu ocazia primei editii a emisiunii “Plasa de stele”. Formatul tv care starneste, la fiecare editie, interesul, dar si amuzamentul telespectatorilor revine pe micile ecrane astazi de la 20:30 pe Antena 1, cand veti putea vedea ce i s-a intamplat lui Connect-R.

“Credeti-ma, daca eram mai slab de inima, as fi fost mort acum”, a marturisit artistul. “Mi-am recapatat intre timp sangele rece, asa ca pot sa va spun ca, dupa ce am distrus vechiul decor, nu pot sa nu va felicit pentru noul platou”, le-a mai spus Connect-R celor din echipa emisiunii. Vechiul platou in care s-a filmat show-ul a fost facut zob de artistii care au fost victime, de-a lungul anilor, la “Plasa de stele”.

Aproximativ 300 de vedete au fost pacalite de Dan Negru si echipa de la “Plasa de stele”. Intre ele, unele au reactionat altfel decat s-ar fi asteptat producatorii: supusa unei farse dure, Brianna Caradja a lesinat in repetate randuri, astfel ca filmarile au fost intrerupte. Cand a fost pacalita ca a murit Pepe, Oana a aruncat cu o lopata dupa actorul de la “Plasa de stele”, care i-a trecut razant pe langa ureche.

Cert este ca, de miercuri seara, puteti vedea nu doar vedete cazand in “Plasa de stele”, ci si oameni obisnuiti, carora li se fac farse in timp real: actorii de la “Plasa de stele” sunt coordonati din platou de Dan Negru.

 

Text: Bianca Badescu