Consacre – o noua experienta de shopping

Consacre – o noua experienta de shoppingBoutique-ul de lux Consacre beneficiaza de o noua locatie, fiind situat in zona Dorobanti. Cu aceasta ocazie, vedete, jurnalisti, fashion editori si bloggeri au sarbatorit cu mult fast, avand sansa sa admire noile colectii ale unor branduri de nisa, precum Andrea Incontri, Antonio Marras, Andrea Ya’Qov si Ultrachic. Un spatiu in care creativitatea si originalitatea sunt la ele acasa, Consacre beneficiaza de un decor minimalist, alaturi de un melange de elemente industrial & vintage.

Destinatie de shopping pentru cunoscatori

Cei care trec pragul magazinului pot savura un pahar de sampanie sau o cafea in timpul sesiunii de shopping. De asemenea, clientii pot beneficia de serviciul de consiliere vestimentara. „Consacre reprezinta o adresa de shopping exclusivista ce reuneste nume importante din industria modei. Poate, pentru multi, brandurile nu sunt atat de cunoscute ca cele ale unor case celebre, cu care suntem obisnuiti, dar asta nu inseamna ca nu sunt la fel de valoroase. Ne adresam unei categorii pentru care moda inseamna autenticitate, originalitate si calitate. Brandurile pe care le are in portofoliu Consacre sunt branduri de nisa, foarte cunoscute la nivel international si ale caror creatii sunt preferate in garderoba de orice connaisseur. Avem in plan si introducerea altor branduri bine cotate pe scena modei, probabil din sezonul urmator”, a declarat Gabriela Arsene, actionar majoritar Consacre.

Text: Ruxandra Dumitrescu

iulie 7th, 2016 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate