Corina Caragea – sfaturi de design interior

Când stăm la bloc, ne dorim să putem profita de fiecare spațiu pe care îl avem disponibil, însă, avem nevoie și de foarte multe locuri de depozitare. Ultimul an ne-a demonstrat multora dintre noi că propria locuință nu răspunde tuturor nevoilor pe care le avem.

Corina Caragea, prezentatoarea Știrilor Sportive de la PRO TV, s-a întâlnit cu arhitectul de la Visuri la cheie, Laura Boghiu, și a încercat să afle de la ea cum își poate amenaja balconul astfel încât să-l transforme într-un spațiu de relaxare, dar să-i păstreze și funcționalitatea de depozitare. Sfaturi care, cu siguranță, ne vor ajuta pe mulți dintre noi.

„De când așteptam să-mi dea cineva profi un sfat în legătură cu locul meu preferat din casă – balconul! Pentru că acolo îmi place să-mi petrec timpul când vreau să mă relaxez, să citesc o carte, să iau micul dejun… să fac sport, în pandemie – ce m-aș fi făcut fără balconul meu?! Dar este destul de micuț și, atunci, Laura, trebuie să mă ajute, să-mi spună cum să fac să optimizez spațiul”, a spus Corina.

Laura Boghiu, arhitectul de la Visuri la cheie i-a oferit câteva sfaturi utile, atât pentru ea, cât și pentru cei care locuiesc la bloc și au balcon: „În extremele balconului, stânga – dreapta, îți poți pune într-o parte un dulap închis, iar pe cealaltă parte poți pune lădițe din lemn decorative, unde poți avea legume, fructe, plante – cât să dai viață balconului. Poți opta inclusiv pentru un gazon artificial de pus pe jos. De asemenea, partea de iluminat este foarte importantă…”.

Bettina Cristea

foto: PR