Cove cu miresele la cutite in “Mireasa 90 60 90”

IMG_1757La sfarsitul lunii aprilie, Cove devine confidentul femeilor in  “Mireasa 90 60 90”, un show-concurs de anvergura, in care ingredientele de baza vor fi emotiile puternice, rivalitatea, situatiile-limita si dovezile de prietenie.

12  femei logodite intra intr-o competitie acerba pentru a-si vedea visul cu ochii, acela de a fi perfecte in ziua nuntii.  Ce sunt dispuse sa faca concurentele pentru a fi desavarsite in ochii mirilor veti putea afla urmarind un show senzational in care dorintele le sunt ascultate, analizate si incurajate de Cove (Gabriel Coveseanu), singurul barbat care reuseste sa inteleaga ce-si doresc femeile.

Marele premiu – o nunta de vis si toate interventiile estetice dorite – va fi miza care le va intoarce nu de putine ori una impotriva celeilalte si pe cele mai prietenoase dintre fete.     Concurentele vor completa “WishList-uri” in care isi vor face cunoscute dorintele in materie de interventii chirurgicale, de asemenea tinerele vor avea ocazia sa se elimine reciproc din competitie expunand fata in fata cu adversarele motivele pentru care au facut respectivele alegeri, situatie care va tensiona foarte mult atmosfera in casa mireselor.

Un rol important in economia show-ului o are doctorul estetician Adriana Fratilescu, care va superviza si va participa la toate transformarile fizice ale viitoarelor mirese.

Nu ratati la sfarsitul lunii aprilie “Mireasa 90 60 90”, un show plin de adrenalina, presarat cu comploturi, vise aparent imposibile si dovezi de dragoste! Cove, maestrul de ceremonii al emisiunii, este mai dispus ca oricand sa inteleaga si cele mai contradictorii dorinte ale femeilor…

 

Text : Andreea Popescu