CRBL, despre personajul dublat in Nut Job 2: Goana dupa alune: „Sunt un soarece de distrugere in masa!”

CRBL ii da voce soricelului Mr. Feng in versiunea autohtona a animatiei ,,Nut Job 2: Goana dupa alune”, care intra din 25 august in cinematografele din Romania, distribuita de Vertical Entertainment. In versiunea originala a animatiei, personajul Mr. Feng este dublat de cunoscutul actor Jackie Chan.

Despre personajul sau si experienta colaborarii in cadrul animatiei ,,Nut Job: Goana dupa alune”, CRBL a declarat entuziasmat: ,,Fiica mea, Alessia a fost cea mai bucuroasa atunci cand a aflat ca interpretez un soricel caruia ii poti spune ca este oricum numai dragut nu si asta pentru ca face numai traznai. Sunt un soarece de distrugere in masa. Cum Mr. Feng scapa basma curata din toate situatiile, pot spune ca ma regasesc in personaj”, a punctat artistul.Adelina Pestritu este veverita Andie

CRBL nu este singura vedeta care si-a imprumutat vocea personajelor din aceasta animatie. Adelina Pestritu este vocea adorabilei veverite Andie. Despre cea de-a doua experienta a sa de dublaj, dupa rolul secundar interpretat in ,,Blinky Bill: Koala cel poznas”, Adelina Pestritu a povestit: ,,Cand am primit propunerea de a reveni in studio pentru un nou desen animat, am fost extrem de incantata, mai ales ca iubesc personajele din desenele animate si am avut ocazia sa retraiesc parte din copilaria mea. Personajul Andie m-a cucerit iremediabil si am stiut din start ca ma potrivesc cu acest rol. Experienta de a fi in studio m-a facut sa-mi doresc si mai mult sa-mi dezvolt latura actoriceasca si poate in viitor sa dezvolt o cariera in acest sens. Sper sa placa tuturor personajul pe care il interpretez.”

In ceea ce priveste eventualele asemanari dintre ea si Andie, Adelina Pestritu recunoaste ca are foarte multe lucruri in comun cu personajul caruia ii da voce: ,,Veverita Andie ma descrie exact asa cum sunt eu in viata de zi cu zi: joviala si in acelasi timp foarte grijulie cu cei din jurul meu. Imi plac foarte mult dulciurile, in special bomboanele cu alune”, a mai spus amuzata vedeta.

Animale vs. oameni

In noua aventura animata, ,,Nut Job 2: Goana dupa alune”, nazdravana veverita Surly si simpaticul sau prieten, soricelul Buddy, se intorc pe marile ecrane cu o noua aventura prin oras, in cautare de alune si peripetii de toate felurile. Linistea vietuitoarelor din Liberty Park este acum amenintata de planurile expansioniste ale primarului care vrea sa inlocuiasca coltul de natura din centrul orasului cu un parc de distractii zgomotos. Pentru a-si salva caminul, Surly si prietenii lui trebuie sa ia rapid masuri.

Text: Oana Baltoc