CRBL si Elena – “PLUS cu MINUS se ATRAG”

CRBL si Elena – “PLUS cu MINUS se ATRAG” Oamenii se indragostesc in cele mai ciudate imprejurari, iar acest lucru ofera un farmec aparte relatiei. Cate cupluri cunosti a caror samanta a fost sadita la serviciu? Desi nu crezi, la munca se pot infiripa sentimente pe care nici nu le banuiai. Un exemplu? Eduard Andreianu si Elena Viscu. El este CRBL din trupa SIMPLU, iar ea coregrafa, cei doi cunoscandu-se la emisiunea “Dansez pentru tine” de la Pro TV.

Serviciul. Lucrul care ne face pe multi sa nu zambim dimineata. Serviciul are avantajele si dezavantajele sale. Foarte putini oameni moderni se limiteaza la unul singur. Astfel scad radical sansele de a ne gasi jumatatea. Dar daca ar spori aceasta sansa?


Dragoste la locul de munca
Pentru CRBL si Elena munca a insemnat startul povestii lor de iubire. S-au cunoscut pe ringul de dans si continua sa danseze ascunsi de vazul lumii, pe un vals compus numai pentru ei doi. “Stam departe de tot ce e monden si nu ascultam gura lumii”, spune CRBL, si Elena este perfect de acord ca acest lucru nu le va aduce decat beneficii: “Oamenii sunt rai, vorbesc vrute si nevrute, si ne eticheteaza dupa ce se vede la televizor. Aparentele insala!”

Dragoste, dans, bussines, familie
Pe CRBL, Elena l-a atras cel mai mult datorita faptului ca este o dansatoare frumoasa. ”Desi sunt dansator, nu am avut niciodata o prietena dansatoare, mai ales una atat de cuminte. M-am gandit de cateva ori inainte ca are doar 20 de ani, dar s-a dovedit ca e mult mai matura decat credeam”, spune foarte incantat CRBL, zambindui neincetat Elenei. Sunt foarte incantati ca isi vor petrece mai mult timp impreuna cu ocazia redeschiderii primei scoli de street dance din Romania, Big Bounce-ul lui Edi, la care o sa predea amandoi, alaturi de colegii de la SIMPLU. In timp ce tu citesti revista, Elena il asteapta pe CRBL sa se intoarca din turneul trupei de promovare a noului album, pentru a sarbatori la sfarsitul verii inceputul carierei solo pentru iubitul ei.

Elena
“Edi este unic pentru mine, este persoana cu care ma inteleg cel mai bine si in care am incredere. M-a atras cel mai mult energia pe care o emana. Apreciez felul in care rezolva multe lucruri intr-un timp scurt. Trebuie sa mai invat de la el. Suntem un pic diferiti, dar ne completam reciproc. Cum a zis Edi, plus cu minus se atrag si suntem fericiti impreuna.”

CRBL
“Sunt un familist convins si nu imi place sa «dansez» cu mai multe partenere. Am trecut prin multe experiente si am gustat din plin acest stil de viata care nu e de mine. Dansul e numitorul comun principal in relatia noastra. Venim din familii modeste, stim ce inseamna familia, respectul, munca, ambitia sau cum e sa pierzi. Avem varste si stiluri de viata diferite, ea e foarte ordonata, eu mai putin, eu sunt foarte organizat, ea mult mai putin. Nu astept acum decat un inel, doi copii si… o casa in… nu mai conteaza unde, dar sa fie departe de Romania!”

 

Text: Mihnea RATTE
FOTO: Mihnea Ratte