CRBL:”Petre este viitorul presedinte al Romaniei”

poster_A3Alcatraz-PartySezonul rece iti aduce petrecerile incendiare ASE! Vino sa iei pulsul distractiei la Balul Facultatii de Contabilitate si Informatica de Gestiune, marti, 20 noiembrie sau la Balul Facultatii de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori, joi, 22 noiembrie, incepand cu orele 20:30, la Clubul Fratelli.

Pentru ca reteta unei petreceri reusite o stim deja, ne-am gandit sa ii dam un plus de savoare cu o tematica speciala, asa ca marti Connect-R va face legea in cadrul Alcatraz Party, iar joi invitatul special al serii, CRBL, va asteapta la Movie Night Party.

        CRBL a tinut sa transmita inainte de concert cateva sfaturi amatorilor de distractie : ”Eu spun ca studentii ar trebui sa se distreze cat mai mult, mai ales la Balul Bobocilor, pentru ca, dupa parerea mea, facultatea poate fi un pas catre un viitor luminos sau catre unul sumbru. Tara noastra este taramul tuturor posibilitatilor, studentii care termina economia, medicina sau alte specializari pot ajunge cu greu sa profeseze in Romania. Unii pleaca in afara, altii nu isi gasesc de lucru in domeniu si lucreaza pe cativa lei in diverse locuri si putini dintre ei reusesc sa evolueze ca specialisti in domeniile absolvite. Tocmai de aceea eu vin la Balul Facultatii de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori cu un nou personaj, si anume Petre, cel care va fi cu siguranta viitorul presedinte al tarii noastre. Cred ca Petre o sa ajunga sa ia voturile in unanimitate la Movie Night Party, de joi seara, pentru ca el da liber la petrecere”.

       Cele mai noi sounduri, cele mai frumoase animatoare, entertaineri de exceptie, o locatia perfecta si amfitrionul petrecerilor, Mihai Morar, vor face ca seara party-ului ASE sa fie una de neuitat chiar si pentru cei mai pretentiosi dintre petrecareti. Biletele se gasesc in incinta ASE.

 

Text: Andreea Popescu