Creativitate la superlativ pentru lansarea colecţiei Moschino

Sâmbătă a avut loc evenimentul de lansare al noii colecţii Moschino, pentru primăvară-vară 2021, din cadrul Milan Fashion Week. Show-ul numit “No Strings Attached” a fost difuzat online, iar manechinele au fost… păpuşi.

Practic, noile creaţii ale lui Jeremy Scott au fost puse în scenă în cadrul unui spectacol de teatru cu păpuşi. Figurinele din scenetă au fost inspirate de înfăţişarea celebrelor modele, dar şi a personalităţilor din industria de fashion, precum Carlyne Cerf de Dudzeele, Anna Dello Russo, Hamish Bowles, Sita Abellan sau Anna Wintour.

Chiar şi Jeremy Scott a avut propria păpuşă, care purta o coroana şi un tricou cu mesajul “I don’t speak Italian but I speak Moschino”.

Întregul show marca Moschino poate fi vizionat AICI!  

Încă de săptămâna trecută, Jeremy Scott a trimis o invitaţie creativă, un mic umeraş stilizat, unor celebrităţi din industrie, pentru a le invita să urmărească show-ul.

 

Moschino este o casă de modă de lux italiană, specializată în accesorii din piele, încălțăminte, bagaje și parfumuri. A fost fondată în 1983 de către Franco Moschino.

Photo: Facebook Moschino 

Text: Bettina Cristea