Creatoarea Irina Schrotter – in Vogue Germania

Creatoarea Irina Schrotter – in Vogue GermaniaFaptul ca designerii romani sunt extrem de talentati este un lucru deja stiut. Si se pare ca, in ultimul timp, se bucura de recunoastere si pe plan international. Irina Schrotter este prima creatoare de moda din Romania care a fost remarcata de celebra revista Vogue Germania, ce a inclus-o la rubrica Best Look, dupa ce aceasta a participat la Berlin Fashion Week.

Este mai mult decat o mandrie sa navighezi pe internet si sa descoperi pe site-ul unei reviste consacrate una dintre tinutele semnate de catre Irina. Iar aceasta nu este singura reusita a creatoarei. Cotidianul cu cel mai mare tiraj din Germania, Bild, a ales o vestimentatie creata de catre Schrotter pentru a face parte din topul 10 al celor mai frumoase tinute de la Berlin Fashion Week.

Nu ne ramane decat sa ne mandrim ca romanii se afirma pe plan international datorita talentului, iar dovada o gasiti aici: http://www.vogue.de/beauty/beauty-trends/berlin-fashion-week-2012-die-ersten-herbsttrends/%28bild%29/502528#galerie/14.

Text: Ruxandra Raica

februarie 18th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate