Creezi sau Donezi? Iarna 2011

0a0aCreezi_sau_DoneziRFB, Romexpo si Club 4×4 Romania te invita in perioada 1 – 4 decembrie 2011 la “Creezi sau Donezi? Iarna 2011”, o petrecere creativa organizata in scop caritabil in cadrul targului CBS – Targ de Cadouri de Craciun, Decoratiuni si Suvenire.

Fondurile obtinute in urma acestui eveniment caritabil vor fi folosite pentru a ajuta 50 de copii prescolari de la gradinita din Grosani – Slanic Prahova in cadrul campaniei umanitare organizate de Club 4×4 Romania.

Esti invitat sa creezi si sa donezi, in scop caritabil si intr-un mod inedit, intr-una din zonele spatiului in care se va desfasura cea de-a IV-a editie “Creezi sau Donezi?”.

Zona de creatie – Zona din care alegi din accesoriile si ustensilele disponibile ce doresti si ce te inspira si iti creezi singur un glob pentru pomul de Craciun al socrilor, o felicitare pentru bunica, o brosa pentru prietena cea mai buna sau un inel de logodna pentru iubita. Lasi in schimb in cosul de donatii o bancnota pentru copiii prescolari de la gradinita din Grosani. Cu bancnota de la tine le vom cumpara copiilor creioane colorate si acuarele, sa poata si ei oferi bunicilor o felicitare, fratilor mai mici bomboane colorate… de Craciun.

Zona de donatie – Piesele expuse vor fi donate de membrii RFB, bloggeri, prieteni, artisti si designeri. Iti alegi o piesa vestimentara sau un accesoriu pe plac sau pentru familie, rude si prieteni. Lasi in schimb in cosul de donatii o bancnota pentru copiii prescolari de la gradinita din Grosani. Cu bancnota de la tine le vom cumpara un fular, o caciulita de lana sau manusi… sa le fie cald de Craciun.

Accesoriile si ustensilele necesare pentru eveniment sunt donate de membrii RFB si membrii Clubului 4×4 Romania. Designeri romani consacrati si membrii RFB precum Agata Secelean, Diana Bobar, Josephine sau Ludmila Corlateanu vor dona piese din colectiile lor, piese ce vor fi expuse in zona de donatie.

Te asteptam in perioada 1- 4 decembrie 2011 in Centrul Expozitional Romexpo, in pavilionul C2, intre orele 10 si 18, fie sa iti pui in valoare talentul creativ in scop caritabil, fie sa ajuti o cauza nobila, achizitionand accesorii de Craciun.

Mai multe informatii pe: www.rfb.ro / www.c-b-s.ro / www.club4x4romania.ro

Text: Andreea Popescu