Creierul adolescent, intre mit si realitate

Vrei sa afli mai multe despre ceea ce se petrece in mintea si in sufletul unui adolescent si de ce este atat de dificila aceasta perioada atat pentru parinti, cat si pentru copii? Raspunsuri documentate vei afla, cu siguranta, in cadrul conferintei cu tema „Stii cu adevarat sa comunici cu copilul tau? –  Creierul adolescent – intre mit si realitate‟, sustinuta pe 17 ianuarie de dr. Cristina Petrescu-Ghenea, unul dintre cei mai influenti specialisti in psihiatria copilului si adolescentului.

Evenimentul organizat de Ella Congres si sprijinit de Tonica.ro in calitate de partener media va avea loc miercuri, 17 ianuarie, la Elite Art Gallery din Bucuresti (Piata Natiunile Unite 3-5).Adolescenta, varsta provocarilor

Pentru ca in mod cert, parintii se intreaba de ce li se schimba copiii parca peste noapte, odata cu adolescenta, si din draguti si apropiati devin adesea persoane iritabile, pline de ifose si de pretentii, dr. Cristina Petrescu-Ghenea le va explica exact care sunt schimbarile pe care le sufera nu numai corpul adolescentilor, ci si modificarile care intervin la nivelul creierului lor.

Specialistul in psihiatria copilului si adolescentului va vorbi nu numai despre nevoile si provocarile acestei varste, ci va face si o serie de exercitii practice care sa-i ajute pe parinti sa inteleaga cum pot parcurge cu succes aceasta perioada atat de importanta din viata copiilor lor.

Mai multe detalii despre cum va puteti inscrie la eveniment si despre costul conferintei gasiti AICI!

Text: Oana Baltoc