Cristina Cioran însărcinată la 43 de ani

Cristina CioranInvitată în platoul emisiunii Vorbește Lumea, Cristina Cioran (43 de ani) a dezvăluit că este însărcinată pentru prima dată.

Actriţa și Alexandru Dobrescu, formează un cuplu din vara anului trecut şi și-au făcut publică relația la finalul anului 2020.O sarcină dorită

„Sunt foarte emoționată și foarte foarte fericită. (…) Deși am 43 de ani, am ținut această sarcină atât de rapid… iubitul meu credea că se va întâmpla foarte repede, eu eram mai sceptică”, a spus Cristina. „S-a bucurat foarte tare”, a spus Cristina despre reacția iubitului ei. „Mi-am luat un test.. Am făcut testul și, pentru că eram la birou, i-am dat mesaj pe Whats App. S-a bucurat foarte, foarte, foarte tare. Voia să spună tuturor”, a continuat.

„Este o sarcină dorită. Ne-am dorit pentru că este o relație foarte frumoasă și neașteptată, ne-am dorit fix asta, să facem și copii”, a mai spus. „Mi se pare că viața mea va deveni din ce în ce mai frumoasă. Știu că va fi greu. Bine, și lunile astea trei au fost destul de grele. Dar abia le aștept și pe următoarele”, a adăugat. „Mamei nu-i venea să creadă. (…) Mama tot timpul mă întreba când îi fac un nepoțel, o nepoțică. După am sunat-o pe sora mea, care nu se oprea din țipat. Am intrat în trimestrul doi, sunt în 4 luni. Ar trebui să nasc în septembrie. (…) Cred că voi lua în greutate. Fac și un tratament cu hormoni, la indicația doctoriței mele”, a mai spus Cristina.

 Cum s-au cunoscut?

„Mi-am deschis sufletul și în momentul ăla s-a întâmplat. Ne-am cunoscut la o petrecere. (…) Nu m-am ascuns nicio secundă cu această relație din momentul în care ea a început. Facebook-ul meu a fost deschis. Instagram-ul la fel. (…) Dar cumva așa a fost să fie. Sunt foarte fericită”, spunea Cristina Cioran în decembrie 2021.

Vrei să ştii cum să ai grijă de tine şi de copilul tău în fiecare etapă a vieţii lui? Am pregătit 8 cărticele, pe segmente de vârstă, de la preconcepţie şi sarcină până la 15 ani, cu informaţii certificate de medici de specialitate.

Cristina Dudău

Foto Facebook