Cristina (ex-Impact) a revenit cu un nou proiect la Eurovision!

IMG 0748Cristina Balan, fosta componenta a trupei Impact, a revenit pe scena cu un nou proiect muzical – trupa ABCD, cu care a debutat chiar la selectia pentru Eurovision 2013.

Piesa lor, „Final de razboi”, este inspirata din viata unui cuplu pe care Cristina il cunostea si care s-a lovit, la un moment dat, de tradare.

Linia melodica si versurile sunt compuse de Cristina, iar producatorul muzical al proiectului este chitaristul trupei VUNK, Gabriel Maga. ABCD inseamna: Alex Petcu – tobe, Bogdan Tiganus – bass, Cristina Balan – voce, Dorin Panduru – chitara. Plus inca 2 membri, am putea adauga noi, probabil cei mai tineri debutanti de pe scena Eurovisionului, care stau ascunsi in burtica Cristinei, solista fiind insarcinata cu gemeni! 

Toti ne-o amintim pe Cristina ca fiind solista simpatica si nonconformista de la Impact, dar putini stiu despre ea ca este singura femeie producator muzical din Romania si ca, in anii in care s-a retras de pe scena muzicala, a lucrat la proiecte care au avut mare succes in afara tarii, cum ar fi Sasha Lopez cu All my people.

Melodia „Final de razboi” face parte din primul album ABCD care va fi lansat in curand. Ma bucur sa aud o piesa cantata in romana, dar cu un sound “ca afara” si cu un mesaj bine inchegat.:) Poti asculta melodia si o poti descarca gratuit pe pagina de Facebook a trupei: www.facebook.com/TrupaABCD.

Text: Bianca Badescu