Cristina Spatar a nascut o fetita: “Ma simt implinita”

32In dimineata zilei de ieri, Cristina Spatar a devenit mama unei fetite sanatoase si frumoase! Desi micuta a venit pe lume mai devreme decat se preconizase, nasterea a fost una fara complicatii si atat mama, cat si fiica se simt foarte bine.

“Sunt extrem de fericita! Desi fetita a venit pe lume inainte de termen, in saptamana 37, este extrem de sanatoasa si vioaie. S-a nascut la ora 07:45 de dimineata, are 2,9 kilograme si 48 de centimetri. Mi s-au rupt membranele acum doua zile si m-am prezentat la clinica Regina Maria unde am fost monitorizata pana la interventia de cezariana, iar cei de la clinica, in frunte cu medicul Cezara Bucur, au avut mare grija de mine. Desi a fost un eveniment neasteptat, lucrurile au decurs perfect, la fel ca la nasterea lui Albert care s-a produs in aceeasi locatie. Alin nu a asistat la nastere, preferand sa astepte in hol, dar una dintre asistente a filmat intregul eveniment”, povesteste artista.

Intrebata cu cine seamana micuta, Cristina a declarat: “Cred ca este o combinatie intre mine si Alin, dar marturisesc, este foarte frumoasa. Sunt cea mai fericita mamica, nu pot sa imi exprim bucuria in cuvinte. In trei zile voi putea merge acasa impreuna cu micuta mea si vom petrece cu totii sarbatoarea Pastelui”.

Cristina si micuta vor petrece Pastele alaturi de Alin, sotul artistei, si de baietelul celor doi, Albert.

 

Text: Andreea Popescu