Crizal Transitions VII: lentilele care controleaza lumina

Crizal Transitions VII: lentilele care controleaza luminaEssilor Romania, lider mondial in fabricarea de lentile de ochelari, lanseaza cea mai recenta inovatie in materie de optica medicala, lentilele fotocromatice Crizal Transitions VII. Aceste lentile ofera cel mai bun control al luminii, fiind mai mult decat niste lentile fotocromatice obisnuite.

Aceste lentile isi modifica culoarea, astfel incat sa ofere o protectie perfecta in orice conditii de lumina, indiferent daca sunt utilizate in aer liber sau in interior. Crizal Transitions VII asigura o protectie de 100% impotriva radiatiilor ultraviolete si claritate perfecta, indiferent de conditiile de iluminare. Crizal Transitions VII ofera, la momentul actual, cel mai ridicat factor de protectie UV (E-SPF).  De asemenea, lentilele blocheaza atat radiatiile UV care vin din fata, cat si pe cele care provin din laterale sau din spate si se reflecta pe suprafata interioara a lentilei direct in ochi. Pe langa combaterea pericolului actiunii radiatiilor UV, Crizal Transitions VII sunt special concepute pentru a fi complet rezistente si la zgarieturi, murdarie, praf si apa.

Lentilele Crizal Transitions VII sunt potrivite pentru orice varsta, inclusiv in cazul copiilor, si se pot monta pe orice tip de rama de ochelari.

Text: Andreea Popescu

aprilie 10th, 2013 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate