Cronica unui divorț anunțat?

Walter și Raluca Zenga nu mai formează un cuplu de cel puțin un an, spun surse apropiate din anturajul celor doi, iar dovada pare a fi faptul că cei doi nu mai postează poze împreună în social media de multă vreme. Asta deși, separat, sunt foarte activi în rețelele sociale și postează și poze împreună cu cei doi copii.

Se pare că distanța este cea care i-a adus în pragul divorțului pe cei doi, care au păstrat cu îndârjire până acum imaginea de cuplu perfect. Semnele însă, erau prezente pentru cei care au avut ochi să le vadă. Dincolo de prezența separată pe rețelele de socializare, în ultimii doi ani, cel puțin, deși Raluca își sărbătorea cu fast zilele de naștere, Walter nu era prezent decât prin intermediul unor cadouri trimise de la distanță, la fel și declarațiile lor către media erau de fiecare dată date de la distanță unul față de celălalt.Ochii care nu se văd…

Sportivul a fost plecat în permanență de acasă în diverse părți ale lumii, fiind sub contract de antrenor. Iar Raluca a locuit împreună cu copiii în Dubai. De asemenea, pandemia de coronavirus i-a prins la distanță. Ultima apariție publică a celor doi împreună a fost în luna martie a acestui an, la emisiunea lui Cătălin Măruță de pe Pro TV. Cei doi au intrat live prin Skype, separat, Raluca fiind izolată cu copiii în Dubai, iar Walter fiind prins în focarul din Milano.

Oops….

Cu acea ocazie, Walter Zenga dezvăluia cu ochii înlăcrimați că, în mod evident, cel mai greu îi este să stea departe de familie. „Raluca ar fi trebuit să vină la mine, cu copiii… dar acum este imposibil! Nu mai vreau să stau departe de familie! Unde mă duc eu, vreau ca familia să fie cu mine! Starea psihică este grea. Mă simt fără ajutor, fără putere. Pentru mine, cel mai important este că sunt copiii bine”. Dar, câteva detalii au atras atenția oamenilor. Întrebată de când nu s-au mai văzut, în carne și oase, Raluca Zenga nu a știut să răspundă exact, pentru că, anul trecut, de câte ori Walter venise în Dubai să vadă copiii, ea era plecată în călătorii pentru documentarea blogului său de vacanțe.

Dragoste la prima vedere

 

divorț zenga

Walter și Raluca Zenga au doi copii, pe Walter Jr., în vârstă de 9 ani, și pe Samira, în vârstă de 11 ani.. Cei doi s-au cunoscut în aeroport, la Milano. Ei au călătorit cu acelaşi avion şi în timpul zborului s-a înfiripat şi povestea lor. Nimeni nu le dădea prea mari şanse în urmă cu aproape 13 ani, dar cei doi se pregătesc să sărbătorească 11 ani de căsnicie, luna viitoare, şi sunt părinţii a doi copii superbi. Idila dintre Raluca şi Walter Zenga a debutat în 2003, în perioada în care italianul antrena echipa FC Naţional. Un an mai târziu cei doi s-au cununat civil, iar nunta a fost celebrată abia în 2009 la un restaurant de la Bran.

Text Cristina Dudău

Foto PR, Hepta