Walter Zenga a pus punct căsătoriei cu Raluca

Walter şi Raluca Zenga nu mai formează o familie! Zvonurile cu privire la divorţul lor s-au confirmat.

Deși Raluca Zenga a infirmat chiar și acum (prin telefon la „Vorbește lumea” emisiunea matinală a PRO TV) această informație, spunând că sunt bine și au depășit impasul, Wlater Zenga a fost foarte tranșant:

„Ceea ce a apărut în ultimele zile în mass-media, cu privire la divorţul familiei Zenga, este adevărat! Nu mi-aş fi dorit ca eu şi soţia mea să ajungem în acest punct, însă viaţa este plină de surprize! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lăsa loc de alte interpretări!

Eu şi soţia mea, Raluca, nu mai formăm un cuplu de ceva timp, din păcate relaţiile dintre noi s-au răcit, atât din cauza distanţei dintre noi, creată şi de jobul meu de antrenor, dar şi pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie! Soţia mea e schimbată radical, a decis să o ia pe un alt drum, pe care va merge singură de acum încolo!

Libertatea pe care i-am oferit-o mereu s-a întors cumva împotriva noastră… Din respect pentru ceea ce am trăit împreună şi pentru copiii noştri nu vă pot oferi prea multe detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorţ la Curtea de Apel din Dubai! Sper şi vă rog să îmi respectaţi intimitatea şi să lăsăm viaţa să îşi urmeze cursul firesc!”, a scris antrenorul italian pe Instagram.

El a decis să se mute singur într-un apartament închiriat în Dubai şi să depună şi actele de divorţ.

Celebrul antrenor italian a decis să se separe de soția lui după 17 ani de relație. Ei au împreuna doi copii, Samira, care împlineşte 11 ani în luna noiembrie, şi Walter junior, în vârstă de 8 ani. 

Citește și

Cronica unui divorț anunțat?

Text Cristina Dudău

Foto Hepta