Cu bagajele in vacanta vedetelor

A venit vara si vremea concediiilor se apropie. Pe plaiuri mioritice, la mare, la munte sau peste hotare, vedetele noastre si-au facut deja planul pentru vacanta. Sa luam, deci, un pix si o foaie de hartie si sa ne notam cele mai cool destinatii recomandate de celebritati. Cat despre partea mai grea, bagajul, aflam tot de la ele ce trebuie sa contina.Unde-si petrec vedetele vacanta de vara?

Claudia Pavel, artist: „Voi merge la mare, la Mangalia, dar eu nu prea il numesc concediu pentru ca, de fapt, merg acasa la mine.

Anca Serea, prezentator TV: „Vom pleca cu copiii la mare la noi, la Mamaia, si apoi vom merge la munte, o saptamana, iar, prin august sau septembrie, vom calatori doua saptamani in America, la Chicago, la fratele lui Adi.”

Sonia Argint Ionescu, prezentator TV: „Noi vom pleca undeva la mare, nu stim inca unde, dar vara preferam cu siguranta sa mergem la mare.”

Anca Turcasiu, artist: „Eu abia in ianuarie voi avea primul concediu, dar am ales deja destinatia, pe insula Myanmar, undeva in Asia.”

Roxana Iliescu, prezentator TV: „Deocamdata plecam in Italia, intr-un loc care-i place foarte mult fetei mele Tereza, un loc in natura, cu cai. Ne dorim foarte mult sa stam in aer liber.”

Crina Matei, actrita: „Eu nu merg in concediu de obicei pentru ca nu-mi place sa ma deconectez total de la viata activa pe care o am. Merg doar in perioade foarte scurte de incarcare a bateriilor si apoi ma intorc imediat sa reiau ce am de facut.”

Monica Petrica, balerina: „Avem o tara absolut superba si, daca voi pleca in vacanta, nu m-as mai duce in strainatate, ci cu siguranta as ramane la noi in tara. Vreau sa vizitez din nou Sarmisegetuza, un loc absolut superb si plin de energii pozitive.”

Cum arata bagajul de concediu al vedetelor?

Luminita Anghel, artist: „Bagajul meu contine toata casa! Nu-mi lipseste niciodata nimic. Imi iau foarte multe haine pe care nu am timp sa le imbrac, imi iau incaltaminte si genti pe care nu le port niciodata, imi iau trusa de machiaj si multe altele care nu-mi sunt indispensabile, dar prefer sa nu-mi lipseasca nimic.”

Sonia Argint Ionescu, prezentator TV: „Nu cred ca vreti sa stiti cum arata bagajul nostru! Sunt niste valize foarte, foarte mari, pline cu de toate!”

Crina Matei, actrita: „La mine, bagajul pentru trei zile este identic cu cel pentru trei saptamani. Imi iau intotdeauna doar strictul necesar.”

Monica Petrica, balerina: „In bagaj trebuie sa iei doar strictul necesar si, ceea ce este cel mai important, sa iei aparatul foto pentru ca pozele sunt amintiri nemuritoare.”

Lucruri indispensabile in bagajul vedetelor?

Anca Serea, prezentator TV: „Costumul de baie, lotiunea de protectie solara, palaria, o pereche de sandale comode si o carte de citit.”

Claudia Pavel, artist: „Costumul de baie, crema cu factor de protectie solara, aceasta este cea mai importanta, flip-flopii si cateva rochite lejere.

Anca Turcasiu, artist: „Pentru mine este de ajuns sa-mi iau ceasul, telefonul si o carte.

Sonia Argint Ionescu, prezentator TV: „Eu nu plec de acasa fara bigudiuri de doua feluri si ondulator de par.”

Wilmark, coregraf: „Pasaportul, banii si biletul sunt indispensabile. Telefonul nu-l iau dupa mine in concediu si… este foarte important sa nu ne uitam copiii acasa!”

Text: Madalina Manole