Cuba Gooding Jr., arestat pentru hartuire si perturbarea linistii publice

cubbaEi bine, dupa cum va spuneam si in materialele trecute, celebritatea isi are pretul ei. Si se pare ca este unul destul de mare. Asa se intampla si in cazul actorului Cuba Gooding Jr. caruia i s-a emis mandat de arestare din cauza… celebritatii.

Este de la sine inteles faptul ca, atunci cand esti persoana publica, lumea se va opri, se va uita insistent la tine, iti va cere autografe si va insista cu bliturile aparatelor de fotografiat asupra ta. Ei bine, se pare ca acest lucru l-a suparat atat de tare pe Cuba Gooding Jr. care statea linistit intr-un bar incat nu s-a mai controlat si a inceput sa-si jigneasca fanii, sa arunce cu tot ceea ce se afla pe masa lui si chiar mai rau de atat, a lovit o ospatarita.

Politia din New Orleans, unde a avut loc incidentul, a emis un mandat de arestare impotriva lui Gooding Jr, dupa ce i s-a facut o plangere din partea localul in care se afla, Old House Absinthe pe strada Bourbon, in jurul orei 2 noaptea, ora locala.
Un martor anonim a declarat ca actorul a devenit nervos atunci cand clientii l-au recunoscut si au inceput sa ii faca fotografii, conform cotidianului TMZ.
Cuba Gooding Jr. este in prezent in New Orleans, unde filmeaza la pelicula „The Butler”, in care joaca, de asemenea, si bine-cunoscuta Oprah Winfrey.

Text: Andreea Popescu