Culoarea violet poate duce la cresterea apetitului sexual

shutterstock_65096062Intr-un cuplu, la inceput, sexul e pasional, minunat si de nestavilit. Insa, dupa o perioada de timp, viata sexuala poate deveni plictisitoare, sau chiar frustranta. Conform savantilor, culorile au o influenta puternica asupra psihicului si implicit asupra vietii sexuale.

Prin urmare, in urma ultimului studiu realizat in domeniu, s-a constatat faptul ca, cuplurile care au peretii dormitorului vopsiti in culoarea violet, au o activitate sexuala mult mai intensa decat cuplurile care au peretii dormitorului vopsiti in rosu.

Sondajul a fost realizat de catre compania online Littlewoods.com si a implicat marturisirile a 2.000 de cupluri. Astfel, s-a mai constatat faptul ca si lenjeria de pat joaca un rol foarte important in viata de cuplu. Prin urmare, cuplurile care au lenjeria de pat din matase sunt de 4.25 de ori mai active sexual decat celelalte cupluri care dorm pe alte materiale. Cuplurile care au lenjeriile de pat din bumbac sunt cu 2.27 mai active sexual decat cuplurile care dorm pe lenjerie de poliester care au doar parte de doar 2.33 ori de nopti fierbinti.

“De ani de zile, de cand sunt proprietarul casei de lenjerie intima si a site-ului Littlewoods.com din Marea Britanie, am spus ca un dormitor bej poate face viata sexuala…bej, adica lipsita de culoare. Asta este un lucru de care mi-as dori sa tina cont oricine, “a declarat Laurence Llewelyn-Bowen, designer de interior.

Pentru o viata sexuala activa sau pentru a reaprinde flacara in dormitor, savantii sfatuiesc tinerii sa opteze pentru culoarea violet a peretilor din dormitor, la o lenjerie de pat din matase si la o plapuma de culoarea violet.

Statisticile Littlewoods aratat ca cupluri care adauga acest amestec impetuos de culoare si textura fac sex de cinci ori pe saptamana.

Prin urmare, crezi ca culoarea peretilor si a lenjerie de pat poate duce la cresterea apetitului sexual si implicit imbunatatirea vietii amoroase a 2 persoane.

 

Text: Andreea Popescu