Culori și non-culori pentru manichiura în tendințe (partea aII-a)

Dacă în prima parte (click aici) a articolului vorbeam despre cele mai întâlnite forme și lungimi de unghii, iată aici cele mai apreciate și folosite culori pentru manichiura din acest sfârșit de toamnă.Nude

O unghie simplă este în regulă, dar poți, de asemenea, să duci aspectul nude la nivelul următor cu o ojă de culoare piersică-nude.

Unghiile au fost acoperite într-un strat de ojă nude la Longchamp, care a permis o continuare în stil french, alb. La Altuzarra, au fost folosite suficiente straturi de ojă nude pentru a acoperi întreaga unghie, pentru un aspect modern.

Roșu și Burgundy

Când a venit vorba despre tendințele de ojă roșie, toată lumea a păstrat-o clasică, de modă veche, asigurându-se că se potrivesc unghiile roșii cu rujul în aceeași nuanță.

Roșul folosit la MSGM a fost extrem de strălucitor și viu, în timp ce Dolce & Gabbana a păstrat lucrurile mai restrânse decât de obicei, cu unghiile roșu intens, asortate la o culoare mai profundă a rujului. La Oscar de la Renta, în timp ce buzele erau date cu un ruj mai cuminte, unghiile erau vopsite într-un roșu bordeaux îndrăzneț.

Simplu

Catwalk-urile au îmbrățișat acest stil simplu și frumos, făcând unghiile nude o tendință cool.

Unghiile bine îngrijite și ușor lucioase cu un strat de acoperire, dar fără finish, au fost văzute în special pe pistele importante precum Christian Dior și Givenchy. La Proenza Schouler, unghiile simple și lucioase erau foarte subtile, împodobite cu o mică dungă albă de-a lungul unghiei.

Gothic

Negrul a fost întâlnit mai mult ca niciodată în lumea modei, în acest sezon, așa că nu a fost o surpriză că negrul a devenit una dintre cele mai apreciate nuanțe pentru tendințele toamnei 2020 de oje. Am văzut și alte nuanțe cu adevărat profunde și întunecate, în special burgundy foarte închis.

Unghiile au fost vopsite în negru și păstrate naturale și scurte atât la Christian Siriano, cât și la Anna Sui pentru un aspect rapid și ușor. Unghiile lungi naturale de la Emilio Pucci erau vopsite în negru lucios, cu accente gri și imprimate cu un „P” negru.

Multicolor

Dacă preferi îți plac culorile, iată că acesta este sezonul tău.  Manichiura modelelor de la Olivia Rubin au fost deosebite: stropi mici de ojă colorată de-a lungul vârfului fiecărei unghii, creând un efect de curcubeu. Totul a fost despre gradientul de culoare de la Rebecca Minkoff, cu fiecare unghie pictată o nuanță diferită, dar din aceeași familie de culori. De asemenea, am văzut niște manichiuri multicolore interesante la M Missoni și Chromat.

Text: Iulia Mirică

Sursă: https://glowsly.com/