Modele de unghii direct de pe catwalk

 

Dacă te-ai cățărat pe pereți încercând să găsești modalități de a-ți ocupa timpul, poate vei găsi ceva distractiv încercând să recreezi modele de manichiură concepute pentru podiumuri, în acest sezon. Cea mai artistică parte a tendințelor de toamnă – iarnă 2020 a unghiilor a inclus câteva forme unice și creative, dintre care și aplicații superbe. 

Pe de altă parte, dacă ai mers în direcția opusă și ai decis să te ocupi de întreținerea unghiilor în cel mai bun mod posibil, tendințele din această toamnă au lăsat loc și de modele mai simple, naturale, vopsite într-o singură culoare sau lăsate așa cum sunt. Culorile câștigătoare au fost nude-uri simple, dar și unele nuanțe mai închise, precum burgundy și negru, ca să nu mai vorbim de roșu atemporal.


Forme și lungimi

Inovațiile pentru tendințele unghiilor din toamna -iarna 2020 au fost în formele unghiilor – în special extensiile de unghii. De la rotund la pătrat până undeva la între aceste forme, artiștii au creat forme și lungimi diferite.

Scurt și natural

Unghiile scurte și naturale sunt extrem de frecvente, demonstrând că nu ai nevoie de unghii lungi pentru a te bucura de modelele din toamna anului 2020. De exemplu, având în vedere cât de extremă a fost prezentarea de la Christopher John Rogers, unghiile scurte, în culori puternice au fost elementul de întregire a look-ului. De asemenea, am văzut unghii scurte și naturale la Lela Rose, Serena Williams, Oscar de la Renta și multe altele.

Squoval

De la spectacolul impresionant Moschino la spectacolul mai modest de Vera Wang, unghiile squoval au avut o prezentare respectabilă pentru toamna anului 2020. Aceste unghii sunt ușor de realizat, fiind formă care se află undeva între oval și pătrat.

Migdală lungă

O unghie lungă în forma migdală este o alegere elegantă, dar nu este la fel de intensă ca cele stiletto. Le-am văzut în prezentările de la Prabal Gurung, Susan Alexandra și Ashish, dar dacă te gândești să îți faci acestă formă în timpul carantinei, poate poți atinge această lungime în mod natural.

Stiletto pătrat

Unghiile stiletto aduc drama la orice look. De data aceasta, unghiile stiletto au fost duse la alt nivel, și anume vârful pătrat. Am văzut o preluare elegantă, mată, a unor unghii stiletto pătrate la Halpern. Nuanța aleasă pentru aceste unghii a fost albul, dar cu un finish mat. În cele din urmă, lucrurile au fost extrem de îndrăznețe la GCDS cu unghii lucioase și extrem de lungi.

Ascuţit

O altă opțiune dramatică pentru fanii extensiilor de unghii sunt unghiile stiletto ascuțite, care sunt manichiura perfectă „nu te încurca cu mine”. Nu sunt ușor de realizat, dar dacă manichiurista ta lucrează, ai face bine să alegi această formă

Unghiile modelelor din prezentarea de la Rodarte au fost ascuțite până la un punct atât de fin încât au arătat cu adevărat că ar putea tăia, ajutând la consolidarea întregii idei a colecției numită „miresei lui Dracula”.

Culori și non-culori pentru manichiura în tendințe (partea aII-a)

Text: Iulia Mirică

Sursă foto: https://glowsly.com/