Culorile „trandafirilor umani” au umplut grădina Kenzo

Zilele trecute, editorii s-au repezit să fugă de la Milano la Paris, ca și cum ar fi fugit de pandemie, pentru Săptămâna Modei. Ei s-au grăbit să ajungă la spectacolul realizat de Felipe Oliveira Baptista pentru Kenzo.

Show-ul s-a desfăşurat într-o grădină din Paris, în timp ce ploua uşor. Creatorul s-a inspirat de o grădină de trandafiri atunci când a creat colecţia multicoloră.  Modelele au defilat cu capetele acoperite cu pălării cu protecţie pentru faţă, precum cele ale apicultorilor.

 

Oliveira Baptista dorește să insufle prin colecţia sa aspectele armonioase și optimiste ale mediului, teme care sunt, de asemenea, esențiale pentru casa de modă niponă Kenzo. El a folosit doar plastic reciclabil, pentru creaţiile sale, pentru că, aşa cum este deja cunoscut, brand-ul lucrează cu WWF pentru a dubla populaţia globală de tigri (de unde şi sigla Kenzo). De asemenea, mai coloborează şi pe alte proiecte ecologice.

Photo: Vogue

Text: Bettina Criste

octombrie 1st, 2020 by Cristea Bettina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate