Cum a murit Whitney Houston?

-0a0a0a0a0ahitney-Houston-002Cantareata Whitney Houston, in varsta de 48 de ani, a fost gasita moarta in camera sa de hotel sambata. Aceasta a fost descoperita de catre coafeza sa in cada, cu fata sub apa. Procurorii au ajuns insa la concluzia ca Whitney nu s-a inecat in cada, pentru ca nu avea suficienta apa in plamani, ci a murit din cauza unei supradoze cu medicamente. In camera sa de hotel s-au gasit mai multe flacoane cu pastile precum Lorazepam, Valium si Xanax. Aceste medicamente sunt folosite pentru calmarea anxietatii, tulburari ale somnului, depresii si se iau numai cu prescriptie medicala.

Joi, cantareata fusese vazuta intr-un club din Hollywood consumand cantitati mari de alcool, iar martorii spun ca atunci cand a plecat din club, spre dimineata, avea zgarieturi pe maini si ii curgea sange de pe picior. Vineri, cantareata a baut din nou alaturi de un grup de prieteni.

Fiica sa, Bobbi Kristina, a fost dusa si ea de urgenta la spital ieri, dupa ce a lesinat in urma consumului de alcool amestecat cu sedative. Se pare ca adolescenta a incercat sa se sinucida la aflarea vestii ca mama sa a murit. La randul sau, Bobby Brown, fostul sot al cantaretei si cel din cauza caruia Whitney ar fi inceput sa se drogheze, a sustinut un concert sambata seara si a strigat pe scena “Te iubesc, Whitney!”.

Moartea lui Whitney este una extrem de trista, cantareata cu voce de aur urmand modelul nefericit al multor artisti extrem de talentati, care au murit prematur din cauza abuzului de medicamente, droguri si alcool.

Text: Bianca Badescu