Cum a scapat Emma Stone de atacurile de panica

Cum a scapat Emma Stone de atacurile de panica Frumusica Emma Stone, in varsta de 23 de ani, spune ca actoria a ajutat-o sa se vindece de atacurile de panica. Actrita, care se intalneste in prezent cu Andrew Garfield, a avut nevoie de terapie pentru a-si trata anxietatea de pe cand era copil, insa pasiunea pentru actorie a ajutat-o sa depaseasca aceasta problema.

„Am avut un atac de panica la varsta de 8 ani. Mama nu imi putea lasa biletele langa pachetul cu mancare cand plecam la scoala deoarece imi aminteam ca exista si voiam sa merg acasa. Imi era rau tot timpul. Am incercat sa merg la terapie si sa imi imbunatatesc situatia”, a spus Stone.

Apoi, Emma a mers sa dea o proba pentru a juca intr-o piesa de teatru la scoala, moment in care i-a fost foarte greu sa se desprinda de langa mama sa, insa sentimentul pe care l-a avut pe scena a facut-o sa se simta forte bine. “Am inceput sa cunosc alte persoane ca mine, carora le placeau aceleasi lucruri ca si mie. A devenit locul unde puteam fi eu, unde puteam sa ma exprim”, a adaugat Emma. La 14 ani, cand a inceput sa mearga la diferite auditii, pentru diferite roluri, si-a gasit, in sfarsit, scopul in viata.

 

Text: Ruxandra Raica

iulie 13th, 2012 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate