Cum arată acum şi unde pleacă la studii copiii vedetelor

În timp ce unii copii se pregătesc de scoală pe 13 septembrie, când anul şcolar începe oficial ]n România, copiii vedetelor au plecat deja spre şcolilor private din străinătate la care vor învăţa.Fata lui Mihai Gâdea, creative bussines

„Sunt un tată foarte fericit şi-i mulţumesc lui Dumnezeu pentru asta, dar şi fiicei mele, care a trecut cu brio peste un examen dificil al vieţii sale”, a declarat Mihai Gâdea după afişarea rezultatelor la bacalaureat ale fiicei sale. Directorul Antena 3 a menționat și faptul că fiica lui, Karina,  a fost deja acceptată la o universitate de renume din Olanda unde se va pregăti în domeniul creative-business.

Fiul Andreei Esca, bussines

Fiul Andreei Esca, Aris Melkior, a împlinit recent 18 ani și, după ce a terminat un liceu de renume din Bucureşti, și-a ales facultatea pe care vrea să o urmeze, departe însă de România. El va studia în Spania. „A plecat la o facultate de business la Barcelona”, a declarat Andreea Esca Libertatea. Și Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a făcut facultatea în străinătate, urmâmd cursurile unei universități din Londra.

Atunci când Aris Melkior a împlinit 18 ani, cunoscuta prezentatoare TV i-a transmis un mesaj special, însoțit de două fotografii inedite cu fiul ei.

„Am crezut că o să-mi fie mai ușor să accept că Aris împlinește 18 ani, mai ales că am trecut deja prin asta:) cu @alexiaeram dar sunt foarte emoționată! Nu știu de ce, el mi se pare încă… cel mic’. Te iubesc și am mare încredere că o să fii un bărbat mișto, atât de mișto încât să nu-ți zică iubitele nimic de mamă…”, a scris Andreea Esca publicând și două fotografii cu Aris, una din copilărie și una recentă.

Fiul Ancăi Serea, filosofie

Anca Serea și Adi Sîna au o familie numeroasă. Cei doi au șase copii și sunt doi părinți extrem de responsabili și grijulii. De curând, cel mai mare băiat al lor a decis să plece la studii în străinătate. David, primul copil al Ancăi Serea, a fost admis la studii în Olanda, iar pentru câțiva ani se va muta acolo pentru a-și urma visul și pentru a-și construi viitorul. David va studia Filosofia și, de acum, va veni acasă doar în vacanțe.

Aceasta a postat un mesaj deosebit pe contul său de Instagram „Cu toate că ascunde o mare bucurie și mândrie, ziua de astăzi aduce pentru mine și familie și un motiv de milioane de gânduri… David, fiul meu cel mare, primul născut, își ia zborul de acasă și pleacă să studieze în Olanda. Sunt extrem de mândră că am un băiat atât de bun și de inteligent, care își va urma visul și va învăța multe lucruri frumoase și interesante într-o tară străină, însă evident că mă gândesc că nu îl voi mai vedea în fiecare zi, că nu îl voi mai putea strânge în brațe…”, a scris soția lui Adi Sînă pe Instagram.

Fata Amaliei şi a lui Ilie Năstase, arte frumoase

Alessia şi Ema Năstase

„Noi începuturi”, a scris şi Amalia Năstase în dreptul unei fotografii în care apare alături de fiica ei, Alessia, pe străzile din Franța. S-a dus să o conducă la facultate și să o instaleze. Fiica cea mare a lui Ilie Năstase a primit bursă la o universitate de prestigiu, unde va studia „Artă, media și tehnologie”, specializarea „Arte frumoase”. „Sunt mândru de fetele mele. Alessia desenează de la vârsta de 3-4 ani. Nu am emoții legat de cum se va descurca într-o țară străină, pentru că este o fată inteligentă, descurcăreață, plus că acolo avem prieteni. Deci nu este singură. Mama ei s-a ocupat de treaba asta, eu nici financiar nu pot spune că mă ocup, pentru ca ea are bursă, deci nu are prea mare nevoie de mine”, a declarant şi Ilie Năstase.

Fiica lui Luanei şi a lui Cabral pleacă în Olanda

Tot în Olanda pleacă și fiica cea mare a lui Cabral, din căsnicia cu Luana. Inoke Ibacka este, la 18 ani, nu doar foarte frumoasă, ci și inteligentă, ambițioasă și muncitoare. Mama ei a postat un mesaj emoționant pe Facebook, în care descrie emoțiile pe care i le dă despărțirea. „E ultimul weekend aparținând unei etape de viață ce se încheie… Săptămâna viitoare plec cu fiica mea spre Universitatea din Olanda, unde va studia în următorii 3 ani. Eu stau acum în camera mea, ea în a ei. Cu urechile ciulite cumva, să surprind ce intenții are. Depăn fără să vreau cei aproape 19 ani, în care am construit, am simțit, trăit o lume mititică, în casă și în jurul ei, pentru ca fiica mea să se simtă iubită. Viața este crud de ireversibilă. De ani și ani studiez porunca dragostei adevărate, să o pot însufleți acum, când în cel mai concret mod, ceea ce iubesc cel mai mult va fi departe de mine”, a scris Luana.

Cabral, urmează să devină tătic pentru a treia oară. Soția lui, Andreea, e însărcinată în 8 luni cu un băiețel. Cei doi mai au împreună o fetiță, pe Namiko.

Mijlociul lui Bittman, al doilea absolvent al familiei

Dan Bittman abia își încape și el în piele de mândrie. Fiul său cel mijlociu, Patrick (18 ani), a terminat cu brio liceul și a fost admis la Universitatea din Amsterdam (Olanda), facultatea de Business. „A venit rândul lui Patrick. După Alex, este al doilea absolvent al familiei. Se pregătește Marc”, a scris pe Facebook artistul, în dreptul unei fotografii din iunie, de la absolvirea liceului. Chiar dacă nu mai formează un cuplu cu Liliana Ștefan, cei doi sunt împreună atunci când vine vorba despre copiii lor.

Cristina Dudău

Foto Instagram