Cum arată bebelușii lui Pepe și ai Ralucăi Pastramă

După ce Pepe a devenit din nou tată, acum a venit rândul fostei sale soții să se bucure de magia unui nou copil în viața ei! S-a întâmplat chiar la câteva zile după ce Raluca Pastramă și noul ei partener de viață și-au unit destinele. Cu maximă fericire în suflet, atât Pepe, cât și Raluca au împărtășit cu fanii primele imagini cu bebelușii lor.

Raluca Pastramă a devenit din nou mama de fetiță, pentru a treia oară, pe 14 iunie. La scurt timp după fericitul eveniment, soțul frumoasei brunete a postat în online prima imagine cu bebelușul. Imaginea care a topit inimi a fost însoțită și de un mesaj emoționant din partea bărbatului.Prima imagine cu bebelușul Ralucăi Pastramă

Soțul Ralucăi Pastramă a făcut marele anunț printr-o postare. Bărbatul s-a fotografiat cu fetița în brațe, la scurt timp după ce Raluca Pastramă a născut. Mai mult, a scris câteva cuvinte care au stârnit un val de reacții.

„Dumnezeu m-a binecuvântat oferindu-mi multe lucruri pentru care îi mulțumesc, dar tu, minunea mea, ești binecuvântarea cea mai mare! #Maryam”, este mesajul lui Ibrahim, actualul soț al Ralucăi Pastramă.

Raluca Pastramă s-a căsătorit cu Ibrahim în urmă cu doar câteva zile înainte de a naște. Ceremonia lor a fost organizată în mare secret, însă cea care i-a dat de gol a fost chiar Gabriela Firea. Fostul primar general al Capitalei a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini alături de soțul ei, Florentin Pandele – primar Voluntari și cei doi tineri îndrăgostiți.

<< “Dragostea este zarea liberă și largă, unde sufletul poate să își întindă aripile”. Căsnicie fericită, Raluca si Ibru! Cu sănătate, prietenie, respect și iubire! >> , este mesajul ce însoțește fotografiile postate de Gabriela Firea.

Iubita lui Pepe a născut și ea!

Și iubita lui Pepe, Yasmine Ody, a adus pe lume un băiețel de nota 10! Mai exact, pe data de 7 iunie, artistul a devenit tătic pentru a treia oară.

Și se pare că artistul are gânduri mari pentru fiul lui. Și-ar dori ca micuțul să îi calce pe urme în cariera muzicală, așadar se pare că bebelușul ar urma să poarte chiar numele de Pepe Junior.

„Mulţumesc pentru urările transmise lui Pepe Junior. 23 de ani am aşteptat acest moment. Toată lumea întreabă de ce nu îl arăt. Pentru familia Pepe Online, le-am dat imagini cu băiețelul, cu noi din spital. N-am vrut să le fac publice. Știam că le preia toată presa. Am zis să rămână în familie, că așa-i frumos. Toate la timpul lor.

Să mai treacă o perioadă, poate câteva zile, câteva ore, câțiva ani. Nu ne plac lucrurile grăbite. În familie se împart și necazurile și bucuriile. El e pe zi ce trece mai frumos, se schimbă de la o zi la alta”, a transmis Pepe, pe contul personal de YouTube.

Adelina Mariş

Foto Instagram