Cum arată geanta Hermes în valoare de 220 de mii de euro

Site-ul Vestiaire Collective a listat zilele trecute cele mai exclusiviste genți marca Hermes. Cele trei genți iconice, Hermes Birkin din piele de crocodil, costă între 162 de mii de euro și 220 de mii de euro. Cea mai scumpă fiind una neagră cu încrustații de diamante pe catarame.

Și cele două genți în valoare de 162 de mii de euro au diamante și sunt confecționate din piele de crocodil roz și maro.

În 2017, o altă geantă a casei de modă franceze a bătut un record de vânzare la licitația unui accesoriu de lux, cu 380.000 de dolari. Geanta ‘Himalaya Niloticus Crocodile Diamond Birkin 30’, ornată cu diamante și cu aur, a fost adjudecată de către un cumpărător anonim care a licitat telefonic.

Hermès International S.A., sau simplu Hermès este o casă de modă din Franța, fondată în 1837, care este specializată în pielărie, accesorii, parfumerie, bunuri de lux și prêt-à-porter.

Text: Bettina Cristea

Photo: Google Images

martie 22nd, 2020 by Cristea Bettina

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate