O sută de ani de Gucci

Gucci este o marcă de modă italiană fondată în 1921 de Guccio Gucci, făcându-l unul dintre cele mai longevive branduri de modă italiene care funcționează și astăzi. La fel ca multe case de modă istorice, marca a început ca producător de genți, producând articole de călătorie de lux pentru clasele sociale superioare din Italia, precum și echipamente de echitație.

Gucci s-a dezvoltat de-a lungul anilor ca un simbol al opulenței, reprezentând nu numai o casă de modă de lux, ci și un termen de argou.

RILASTIL REPAIRING – Pachet Cremă de mâini și Balsam buze conține două produse esențiale pentru o piele hidratata și catifelată.

Opulența casei de modă poate fi văzută în piesele vestimentare pe care diferiți cântăreți și rapperi consacrați, precum Cardi B, Kanye West, Lil Pump, Billie Eilish și mulți alții le poartă.

În plus, istoria Gucci a însemnat o sursă consistentă de inspirație pentru mulți rapperi și artiști hip-hop – ducând la dezvoltarea acestui termen de argou. 

Trendsetter, inovator și progresist, Gucci reinventează o abordare complet modernă a modei. Sub noua viziune a directorului de creație Alessandro Michele, Casa a redefinit luxul pentru secolul 21, consolidându-și în continuare poziția de una dintre cele mai cautate case de modă din lume. Eclectic, contemporan, romantic – produsele Gucci reprezintă arta handmade italiană și sunt de neegalat pentru calitatea și atenția acordată detaliilor.Gucci împlinește 100 de ani, anul acesta.

Anul acesta casa de modă sărbătorește o sută de ani de la înființare. Pentru anul centenarului, brandul a pregătit mai multe colecții și campanii pe care le va lansa pe toată durata anului 2021.

Linia de genți de mână, fiind și cea care a consacrat marca, primește o atenție deosebită, aducând șapte celebrități importante pentru a începe cea mai nouă campanie de promovare.

https://youtu.be/HNjio60V_Sw

Înainte de lansarea oficială, care va avea loc pe 22 aprilie, Gucci a împărtășit imagini exclusive cu starurile noii campanii.

Foto: Serena Williams, Diane Keaton
Foto: Sienna Miller, Dakota Johnson
Foto: Harry Styles, Awkwafina
Foto: James Corden

Noi vedete în noi campanii

În timp ce Dakota Johnson, Sienna Miller și cântărețul Harry Styles, sunt vechi prieteni ai mărcii, această ediție îi aduce pe Diane Keaton, Awkwafina, Serena Williams și James Corden în prima lor campanie Gucci. Portretele au fost filmate de aclamatul fotograf și cineast Harmony Korine, care colaborează adesea cu regizorul de creație Alessandro Michele.

Patru stiluri iconice

La începutul acestui an, președintele Kering, François-Henri Pinault, a anunțat strategia pentru 2021 a mărcii pentru a-și consolida vânzările în mod special cu gențile de mână. Colecția este alcătuită din patru stiluri iconice: Jackie 1961, Horsebit 1955, Dionysus și Marmont, dintre care multe au fost introduse de Michele în primele sale prezentări de modă.

Foto: www.elle.com