Cum arată brazii de Crăciun ai vedetelor

 

Sărbătorile de iarnă aduc mult entuziasm și bucurie, iar unele vedete nu au mai avut răbdare și au adus mai devreme magia în casele lor. Iată ce decorațiuni au ales vedetele de la noi pentru brazii de Crăciun.Jojo și Paul Ipate, brad fashion

Jojo și soțul ei, Paul Ipate, alături de micuții Zora și Achim, au trecut prin emoțiile acestui moment special chiar de Sfântul Andrei. Au un brad înalt de 2 metri, verde și pudrat cu argintiu pe crenguțe, iar globurile sunt în aceeași cromatică: verde, argintiu, transparente sau chiar maro, de culoarea tulpinii. S-ar putea încadra în categoria de brazi fashion și, cu siguranță, Jojo a fost cea care a cumpărat aceste frumoase decorațiuni.

Farmaciștii Catena recomandă balsamul reparator pentru buze de la Rilastil din gama RIPARATRICE, un tratament emolient și reparator cu acțiune intensivă de reparare și emoliere pentru buzele foarte uscate și crăpate.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan, primul Crăciun  ca soț și soție

Edward Sanda și Cleopatra Stratan petrec anul acesta Sărbătorile, pentru prima dată ca soț și soție. Sărbătorile de iarnă bat la ușă, cântăreața a început să își decoreze casa în spiritul Crăciunului. Cleo a pus luminițe în toată casa și a împodobit bradul, apoi a împărtășit momentul pe Instagram, pentru fanii ei.

Adelina Pestrițu a pus în brad ciori și flori negre!

Adelina Pestrițu a împodobit bradul în prima zi a lui decembrie. Vedeta a postat și un filmuleț pe conturile ei de socia­lizare, pentru a le demonstra urmăritorilor săi cum ar trebui să arate pomul de Crăciun în viziunea ei, avangardistă. Filmulețul s-a viralizat instant pe Internet și a declanșat o adevărată isterie în mediul on-line, și asta pentru că Adelina a ales să împodobească bradul de Crăciun cu flori uriașe negre, porumbițe albe și ciori! Adelina s-a scuzat oarecum și a explicat că a ales ornamentele în alb și negru ca să se asorteze cu mobila din casă, care este toată neagră.

Andreea Bălan și-a găsit pomul de iarnă la pământ

Andreea Bălan n-a avut mai mult noroc cu bradul de Crăciun. Cântăreața l-a împodobit și ea în avans pentru cele două fetițe ale ei, Clara Maria și Ella Maya. După ce au muncit o zi întreagă să-l împodobească, noaptea, pisica Steluța a doborât bradul, însă cântăreața l-a împodobit din nou.

Catrinel Sandu, un brad de peste doi metri

Catrinel Sandu, alături de fiicele sale și de soțul Steve Schroeter au montat un brad artificial pe care care l-au decorat cu globuri roșii și argintii.

Iulia Mirică

Foto: click.ro