Cum arată primul hotel poleit cu aur din lume

The Dolce Hanoi Golden Lake Hotel este primul hotel din Vietnam poleit în întregime cu aur. Construcția acestuia a durat 11 ani.

Pereții exterior, mobilierul din camere, inclusiv cel din băi, tacâmurile, dar și mâncarea, toate sunt poleite cu aur.

      

Hotelul are o serie de apartamente strălucitoare cu vedere la oraș și la lac. Considerat drept cel mai luxos hotel din sud-estul Asiei, acesta se află lângă lacul Giang Vo, în centrul capitalei vietnameze. Prețurile pe cameră încep de la 250 de lire pe noapte și pot ajunge până la 5.200 de lire pe metru pătrat, pentru unul dintre apartamente.

Dacă preferi să locuiești în suita executivă a hotelului, această decizie îți poate scoate din buzunar 800 de lire pe noapte.

În hotel există, de asemenea, o piscină de tip infinity pool, de 200 de metri pătrați, cu vedere la oraș, care este înconjurată cu dale de aur de 24 de karate. Și bucătarii lor de top servesc fripturi și deserturi delicioase cu foițe de aur.

 

Proprietarul, Nguyen Huu Duong este foarte minuțios când vine vorba de elementele din aur și luxul prețioasei sale clădiri. Potrivit The Blend, domnul Duong vrea ca hotelul său să fie „cel mai luxos din lume”.

El a explicat că își programase deschiderea în același timp cu începerea Grand Prix-ului de Formula 1, care trebuia să se desfășoare în acest an, în capitală, însă acesta a fost anulat din cauza pandemiei.

Proprietatea cu 25 de etaje și 400 de camere este administrată de marca americană Wyndham Hotels.

Photo: The Sun