Cum isi petrec copiii nostri vacanta de vara?

Cum isi petrec copiii nostri vacanta de vara?Cele aproape 3 luni de vacanta e de preferat sa nu fie irosite. Mai ales ca, de cativa ani incoace, copiii au sute de optiuni: tabere diverse sunt organizate fie direct de scoala, fie de varii firme specializate in organizarea de evenimente. BookLand, un eveniment sprijinit de Ministerul Culturii si Patrimoniului National, cunoscut deja prin Caravana nationala ajunsa in acest an la editia a 3-a, organizeaza o tabara coolturala nationala pentru copiii de clasele V-VIII.

Prima editie are un numar limitat de locuri (250 copii de clasele V-VIII), Tabara Coolturala BookLand urmand a se desfasura intre 30 iunie si 8 septembrie 2013 in judetul Valcea, pensiunea Valahia, la 10 km de Brezoi, in apropierea statiunii Voineasa.

Structurata pe 5 module a cate 2 saptamani fiecare, accentul este pus pe mixul echilibrat de activitati coolturale, cognitive si distractive, gandite pentru cei 50 de copii per modul. Obiectivul principal al taberei il constituie dezvoltarea personalitatii si autonomiei participantilor. Totul se va desfasura sub atenta observatie a unei echipe de profesori, a unui psiholog si a unui medic pediatru, activitatile creative fiind coordonate de artisti plastici, actori si scriitori consacrati.

Pe langa prieteni noi, amintiri frumoase si tehnici invatate din activitatile creative, la finalul taberei copiii vor fi mai siguri pe ei, mai independenti, mai responsabili, mai sociabili, cu competente de lucru in echipa dezvoltate.

Mai multe detalii si informatii despre inscrieri puteti afla de aici: 031.226.10.07 / [email protected] / www.book-land.ro/tabara

 

Text: Andreea Popescu

aprilie 29th, 2013 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate