Cum iti dai seama ca el este sufletul tau pereche

cum itiExistenta unui „suflet pereche” este una dintre cele mai vechi interpretari ale iubirii, fiind regasita sub diverse forme in aproape toate culturile lumii. Sufletul pereche este cel care te completeaza, te inalta spiritual si vibrational si alaturi de care ai o karma pozitiva. Se spune ca, atunci cand doua jumatati se intalnesc, relatia devine una puternica, indestructibila si transcende timpul si spatiul. In continuare, te invit sa crezi in sacralitatea iubirii si sa afli care sunt semnele de baza care-ti arata daca ti-ai intalnit sau nu sufletul pereche.Mitul androginului si inceputurile iubirii

La baza notiunii de suflet pereche se afla mitul androginului descris de Platon. Potrivit acestuia, la inceputurile lumii, existau doar fiinte perfecte, alcatuite din doua femei sau doi barbati sau o femeie si un barbat care detineau o putere covarsitoare, de care se temeau insisi zeii. Drept urmare, fiindca se temeau de puterea lor, zeii au decis sa-i desparta, impartindu-i in doua jumatati egale. De durere si singuratate, departe de jumatatile care le intregeau, noile fiinte se stingeau, iar traiul pe pamant devenise sumbru, situatie care i-a imbunat pe zei si i-a determinat sa creeze erosul, iubirea, reprezentata in mitologia greaca prin zeul Eros. De atunci, jumatatile se cauta incontinuu pentru a reintregi fiinta perfecta de odinioara.

Karma pozitiva, cel mai puternic semn

Cu toate ca reincarnarea si existenta unor vieti anterioare nu sunt recunoscute de religia crestina, exista semne, tratate si cercetari care atesta ca nu ne nastem o singura data. Karma este bagajul cu care venim din alta viata, este ceea ce „avem de platit” acum ca urmare a faptelor noastre anterioare. Se crede ca avem karma in special cu persoanele care ne sunt foarte apropiate, insa aceasta karma poate fi pozitiva sau negativa. Aceasta din urma aduce cu sine durere, neimplinire, amagire, suferinta si chin. Ei bine, cu sufletul pereche poti avea doar karma pozitiva. Cu toate ca pot trece prin incercari grele, sufletele pereche nu-si pot face rau nici fizic, nici psihic. In argumentarea acestor afirmatii, Liviu Rebreanu, in romanul Adam si Eva, vorbind despre existenta sufletelor pereche, sustine ca acestea au nevoie de 7 vieti pamantesti pentru a se gasi, perioada in care jumatatile au timp sa invete lectii, sa traiasca experiente care, in final, le vor conduce catre desavarsire, astfel incat, in momentul reunirii, fiecare pereche sa fie perfecta pentru cealalta.

Coincidentele va indruma

Albert Einstein spunea ca nu exista coincidente si ca aceste intamplari bizare sunt felul prin care Dumnezeu ramane anonim. Ei bine, si in cazul sufletelor pereche, coincidentele trebuie traduse ca semne care atesta legatura puternica dintre voi. De exemplu, o coincidenta poate fi modul in care v-ati intalnit prima oara, gesturile si cuvintele, preferintele si hobby-urile comune. De asemenea, un trecut asemanator, cu trairi si amintiri similare, poate fi, din nou, un semn al unui destin ce trebuie parcurs impreuna.

Sentimentul de familiaritate

Un alt semn puternic care iti arata ca te afli langa sufletul tau pereche este acel sentiment de familiaritate, acea senzatie ca il stii dintotdeauna, combinata cu dese stari de „deja-vu”. Se poate ca, la prima vedere, sa simti ca l-ai mai intalnit undeva, candva, iar atractia fizica dintre voi sa fie una puternica si insotita de emotii intense. Conexiunea dintre voi devine sacra, transcende timpul si spatiul, vibratia momentului fiind foarte inalta. De asemenea, alte instrumente esentiale in descoperirea sufletului pereche sunt ochii si vocea. Sufletele pereche se privesc foarte des in ochi, descoperindu-se ca intr-o oglinda, iar sufletul si inima tresar la auzul glasului celuilalt. Fiorul, caldura si transpiratiile care invadeaza corpul la prima intalnire pot fi semne ca el este jumatatea sufletului tau. De asemenea, este foarte posibil ca voi sa va fi visat reciproc cu mult inainte de a va cunoaste.

Telepatia functioneaza

Legatura dintre doua suflete pereche este mai presus de cuvinte, astfel incat vi se poate intampla sa ganditi la fel, sa actionati simultan sau sa rostiti aceleasi cuvinte in acelasi timp. De asemenea, este posibil sa resimtiti starile celuilalt, cu toate ca va aflati la kilometri departare, si sa va dati seama ca va cunosteti mai mult decat ati fi crezut.

Caractere asemanatoarecum iti 2

Contrariile se atrag, insa nu pentru mult timp! In cazul sufletelor pereche, aceasta lege nu functioneaza. Jumatatile sunt perfect compatibile, prin urmare, sunt la fel. Cu alte cuvinte, vei sti ca el este Alesul pentru ca semnati comportamental foarte bine si niciunul dintre voi nu va simti nevoia sa-l schimbe pe celalalt. In plus, aveti aceleasi valori morale si impartasiti multe conceptii. Tine cont ca sufletul tau pereche va evidentia cea mai buna, frumoasa, curata si umanitara latura a ta, iar tu te vei simti, in preajma sa, autentica. Daca inainte te caracterizau atitudini negative, completarea cu jumatatea ta va anihila automat aceste stari.

Comunicarea si sexul, la nivel superior

Daca ai avut pana acum un mare secret, ei bine, dupa ce ti-ai intalnit sufletul pereche, nu-l vei mai avea. De ce? Pentru ca te vei deschide complet in fata lui si te vei lasa citita, vei avea o incredere foarte mare in partener. Implicit, comunicarea dintre voi va functiona perfect si veti iubi sa stati la taclale cu orele fara sa va plictisiti. Pe de alta parte, aceasta compatibilitate o veti descoperi si in pat, experienta sexuala avand o nota sacra si o vibratie intensa.

Text: Madalina Manole