Cum îți dai seama dacă ești îndrăgostit/ă în funcție de zodie

Am fost cu toții acolo: momentul în care flirtul se transformă în dragoste. Iubirea începe cu lucruri și gesturi mărunte ca acel moment când își amintește care e cafeaua ta preferată, îți trimite un mesaj drăguț sau îți trimite meme-ul perfect, îți poate schimba viața amoroasă.

Iubirea nu este întotdeauna ușoară, stelele dansează deasupra noastră, dar puterea lor ne ghidează aici pe Pământ. Iată care sunt semnele că te-au cuprins fiorii dragostei în funcție de zodia ta:Berbec: își anulează planurile pentru a fi cu tine!

Berbec, ai poftă mai mult decât orice de afirmare și îți dorești întotdeauna să fii prioritate pentru persoana dragă. Primești toate semnele pozitive când vezi că partenerul tău își anulează planurile doar pentru a petrece timp cu tine.

Taur: dormiți împreună și te trezești mirosind la fel!

Taur, semnul tău se referă la simțuri – fie că este miros, gust sau atingere. Deși este posibil să fii precaut cu inima (cel puțin la început), odată ce simțurile tale sunt stimulate, cazi cu greu. Când îți seama că recunoști parfumul iubitului tău. – și că miroși ca el după ce a plecat- vei visa cu ochii deschiși la momentul când vă veți regăsi.

Gemeni: Îți dai seama că poți comunica cu o privire!

Gemeni, îți place să vorbești, iar conversațiile tale cu pasiune pot dura câteva ore. Cu toate acestea, inima ta se înalță când îți dai seama că ai un limbaj nonverbal. În acel moment, împărtășești contactul vizual și îți dai seama că puteți să vă intuiți reciproc cuvintele.

Rac: dansuri lente în bucătărie!

Racul, romanticul incurabil și familistul convins al zodiacului. Dansul pentru această zodie este un moment delicat care leagă atingerea, simțurile și mâncarea- toate cheile către cuceriri.

Leu: faci poze pentru admira cât de frumoși sunteți împreună!

Povestea cu un Leu trebuie să arate bine. Trebuie întotdeauna să strălucești și tw așteptați la același potențial. Vrei să le arăți! Momentul în care treci de la „poate” la „DA” este atunci când faci o fotografie împreună și îți dai seama că arătați super împreună. Nu numai că este demn de Instagram, dar dorești să le pui și pe un panou publicitar din Times Square. O dragoste care arată atât de bine nu se va demoda niciodată.

Fecioara: îți amintește și cele mai mici detalii!

Fecioară, ești foarte practic și de multe ori mergi dincolo pentru a-i ajuta pe cei cărora le pasă. Acorzi o atenție imensă detaliilor, dar ești șocat când cineva face același lucru pentru tine. În momentul în care crush-ul tău își amintește că bei doar cafea fără cofeină cu un cub de zahăr, nu cu două; îți face patul dimineața, pentru că știu că așa îți începi ziua; , te vei simți ~ văzut ~.

Balanță: „noi” nu „eu”

Balanță, ești incredibil de romantic și întotdeauna faci din dragoste o prioritate! Parteneriatul vine în mod natural pentru tine și te simți cel mai bine acasă când cineva este lângă tine. Așadar, are sens momentul care îți dă palpitații, când bae-ul tău începe să spună „noi” atunci când vorbește cu prietenii tăi. Nimic nu contează mai mult decât să știi că partenerul tău vă vede pe voi doi ca pe o pereche.

Scorpion: când te va vedea cu adevărat!

Știi că dragostea este dezordonată, Scorpionul. Ești un semn pasional al apei și ești plin de emoție pe care puțini le înțeleg cu adevărat. Te implici atât de profund încât, dacă se termină, simți că este sfârșitul lumii. Din acest motiv, înfășurați sârmă ghimpată în jurul inimii și pari de piatră. Îți dai seama că ești îndrăgostit atunci când îți împărtășești gândurile cu adevărat. Ai încredere că, chiar dacă devine greu, vor rămâne.

Săgetător: îți crește instant adrenalina în preajma lor!

Săgetător, te îndrăgostești repede și te plictisești la fel de repede. Ca semn de foc, ai nevoie de emoție – vrei ca viața să se simtă ca o aventură! Când vine vorba de romantism, ai nevoie de experiențe. Când partenerul tău îți ia bilete la curse de mare viteză, înoată cu rechini sau scufundări sau doar planifică o escapadă de weekend – adrenalina te face să-ți dai seama că te-au cuprins fiorii dragostei.

Capricorn: îți arată că vrea să planifice un viitor împreună!

Capricorn, ai o viziune despre cum vrei să fie viața ta și nu te vei opri până nu o vei avea. Sunteți ambițioși și vă urmăriți obiectivele cu planuri și acțiuni specifice. Când vine vorba de dragoste, partenerul tău trebuie să aducă ceva la masă, să nu stea în calea planului tău. Dar îți deschizi cu adevărat inima atunci când iubitul tău ajută la transformarea obiectivului tău în realitate.

Vărsător: aleg cele mai ciudate hobby-uri!

Vărsător, ești intelectual și ai păreri despre orice. Ești, de asemenea, cunoscut pentru interesele tale unice – și atunci când ai un hobby, mergi departe! Îți dați seama că te-ai îndrăgostit de partener când îți arată că și-a luat timp pentru a afla despre interesele tale, indiferent dacă îți  trimite un link către o demonstrație rară de la trupa ta preferată sau te surprind cu un nou cristal de cuarț.

Pești: când visele devin realitate!

Pești, ai putea petrece ore în șir visând despre experiențe romantice pe care ai vrea să le ai. Și te duci și mai departe când bae-ul tău scoate o pagină figurativă din jurnal și o transformă într-o realitate. Fie că ai dorit întotdeauna să zbori cu un balon cu aer cald sau să dansezi în ploaie, vei da inima persoanei care îți poate face visul, realitate.