Cum iti poti infrumuseta zambetul la inceput de primavara?

res-shutterstock_191048789Este un fapt deja cunoscut ca Romania se afla pe primul loc in ceea ce priveste numarul de persoane care se simt jenate de aspectul estetic al danturii. Iar acesta nu este un lucru surprinzator, tinand cont ca 80% dintre romani au probleme dentare si doar 30% mai au toti dintii naturali.

Romancele au insa acum sansa de a-si infrumuseta zambetele! Clinica Dental One a lansat campania “Iti pregatim zambetul pentru primavara”, in cadrul careia ofera un pachet gratuit de servicii de estetica dentara tuturor femeilor care isi fac o programare in perioada 1-31 martie.

”Vreau sa invit femeile sa descopere un loc diferit. Este un loc unde vin cei care isi doresc servicii premium, o echipa medicala dedicata lor si mult confort. In cadrul acestei vizite oferite gratuit, femeile vor primi raspuns la toate intrebarile si vor afla ce este mai bine de facut pentru dantura lor, pe termen scurt, mediu si lung. Vrem sa le demonstram femeilor ca serviciile de calitate nu sunt scumpe si ca fiecare in parte merita sa aiba un zambet frumos si sanatos”, a declarat Corina Samfir, co-fondator Dental One.

Femeile pot beneficia prin acest pachet de o consultatie efectuata de specialistii clinici, o radiografie panoramica, o sedinta foto, amprentarea danturii si un plan de tratament. Valoarea totala a pachetului este de 250 de lei.

”Zambetele sunt contagioase si au efecte benefice asupra sanatatii, asa cum au aratat si cateva studii efectuate in ultimii ani. Atunci cand zambim, in creier se secreta dopamine, endorfine si serotonina, lucru care duce la relaxarea corpului si la scaderea tensiunii arteriale. Multi oameni se tem sa zambeasca insa din cauza faptului ca sunt rusinati de dantura lor. Este pacat. Partea de estetica dentara a evoluat atat de mult incat aproape orice problema de ordin estetic are acum o rezolvare, trebuie doar sa ne adresam unui specialist.”, a declarat dr. Remus Stratulat, expert estetica dentara.

Persoanele care vor sa se inscrie in aceasta campanie sau vor sa ofere aceasta sansa unei femei dragi din viata lor, pot face programare online pe: http://www.dentalonecenter.ro/pachet-pentru-femei sau la numarul de telefon 0744 859 032.

Text: Bianca Badescu