Cum îți pregătești ținuta pentru petrecerea de Revelion

Anul acesta, de Revelion, sparge rutină și fii îndrăzneață cu o ținută glam, dar atipică. Lasă deoparte ținuta-clișeu formată dintr-o rochie cu paiete sau o rochie din catifea și optează pentru o ținută non-conformistă sau una extrem de grațioasă și cu elemente inedite.

Spre exemplu, poți încerca nuanțe metalice, piele, suprapunere de straturi, rochii colorate, botine cool și rochii tip furou. Pentru care dintre ele optezi și care este combinația cea mai potrivită pentru petrecerea de Anul Nou? Răspunsul îl găsești în variantele de mai jos.

Farmaciștii Catena recomandă crema de ochi de la Rilastil din gama HYDROTENSEUR, o cremă antirid formulată împotriva pungilor de sub ochi și a cearcanelor.Ținuta 1: Pantaloni largi și un top strălucitor

Pentru că pantalonii de damă casual și evazați au fost la modă anul acesta, noi îți propunem să optezi pentru o astfel de pereche pe care să o combini cu un top strălucitor din paiete. Este un outfit extrem de sexy și elegant care îți conferă un aspect grațios și feminin. În plus, îți pune în valoare corpul, marcându-ți talia și alungindu-ți picioarele.

Ținuta 2: Fustă din tulle și bluza din lână fină

Fusta din tulle îi va conferi corpului feminitate, elegantă și suplețe. Cu cât fustă este mai voluminoasă și tocul mai înalt, cu atât picioarele tale vor părea mai lungi și mai subțiri. Pentru mai multă originalitate, optează pentru o bluza din lână fină, călduroasă, specifică sezonului rece. Contrastul dintre materiale va fi unul reușit și apreciat de cei din jur.

Ținuta 3: Fustă lungă și top

Fustele lungi, alături de un top original pot fi combinații perfecte pentru noaptea dintre ani. Elegante, sic și foarte delicate, fustele maxi sunt potrivite pentru fetele care vor să își ascundă defectele sau câteva kilograme în plus. În plus, acestea îți vor alungi silueta cu multă grație și te vor face să te simți ca o prințesă.

Ținuta 4: Fustă voluminoasă cu o bluza argintie

Nuanțele metalice aurii și argintii sunt în vogă anul acesta. Varianta propusă de noi este destul de îndrăzneață, dar foarte șic. Pune alături de o fustă voluminoasă cu franjuri, cu un aer vintage, un pulover auriu cu un aspect retro, și vei obține un outfit cu efect remarcabil pentru petrecerea dintre ani.