Cum petrec Pastele frumoasele actrite din “Narcisa Salbatica”

Alina-Puscas-3„Narcisa Salbatica” nu este un basm. Este o imagine a vietii reale, a carei magie vine din miraculoasa forta a destinului. Personajele feminine spectaculoase ne invata in fiecare seara sa traim viata asa cum este ea, cu surprize, tristeti si zile fericite.

Am vrut sa aflam pentru voi cum petrec cele trei frumoase protagoniste ale telenovelei „Narcisa Salbatica”(Antena 1) sarbatoarea Pastelui, ce stil vestimentar si de machiaj si-au propus sa adopte, ce cadouri vor cumpara pentru cei dragi, dar si ce si-ar dori sa le aduca Iepurasul.

 

 

Alina Puscas (Narcisa)

De Paste voi adopta un stil vestimentar mai putin formal. Nefiind vorba de o petrecere propriu-zisa , un sacou cu un t-shirt, o pereche de bluejeans si accesorii colorate vor fi exact ceea ce trebuie. Daca vorbim de machiaj, voi alege unul natural. Accentul va cadea pe gene – foarte bine scoase in evidenta (bine rimelate). O sa folosesc o pudra irizanta pentru pleoape si pometi.

Nu sunt inca foarte hotarata ce cadouri voi cumpara, dar, ca sa ma asigur ca nu voi da gres, ii voi convinge pe fiecare dintre cei dragi sa ii scrie Iepurasului ce anume si-ar dori.

Ce-as vrea eu sa primesc? Hmmmmm……cred ca mi-as dori un proiect de film important (zambeste), asta daca nu as cere prea mult de la Iepuras!

 

Antonia Ionescu Micu (Manuela)

 Prefer stilul clasic. Probabil ca in ziua de Paste voi opta pentru o tinuta casual si un machiaj natural…In general, acesta e stilul care ma caracterizeaza.

Cat despre cadourile pentru cei dragi, am incercat sa aflu ce isi doreste fiecare. Ce   cadouri sunt, nu pot spune, fiindca le-as strica surpriza…

Pentru mine, de Paste, mi-ar placea sa primesc cateva zile de vacanta… si sa calatoresc undeva, la munte poate, alaturi de familia mea… Sa vedem daca se va intampla…

  

Nicole Dutu (Eliza)

Pentru ca Sarbatoarea Pastelui simbolizeaza Invierea, trezirea la viata, inclusiv a naturii, sigur o sa port o tinuta in culori vesele (mi-ar placea o rochie de culoarea liliacului), in niciun caz negru… am purtat destul culori inchise pentru interpretarea personajului meu malefic, Eliza (zambeste).

 Celor dragi le voi darui cu aceasta ocazie  flori, jucarii si delicatese.

 Sa fiu alaturi de familia mea e cel mai frumos cadou pe care mi-l doresc.

 

Text: Iulia Fratila