Cum sa ai picioare frumoase

shutterstock_79672864Stiai ca o femeie cu picioare zvelte atrage priviri admirative in orice circumstante? Tocmai din acest motiv m-am gandit la un articol special pentru noi, femeile, si totodata pentru… picioarele noastre. Si nu degeaba  barbatul asociaza mersul elegant si plin de incredere cu sexualitatea.

Dat fiind ca picioarele sunt o arma a noastra care provoaca imaginatia barbatilor, va oferim sfaturi simple, dar practice, pentru obtinerea unor picioare de zeita.

 

  • Urcatul si coboratul scarilor

Urcatul fiecarei trepte a scarilor reprezinta o solutie minunata pentru tonifierea picioarelor tale. In plus, acest exercitiu necesita mult mai putin timp decat timpul pe care esti nevoita sa il petreci la o sala de fitness. Evita sa mai iei liftul in favoarea urcatului pe scari, dar si la coborare adopta aceeasi procedura. Cel putin 100-150 de trepte urcate si coborate in fiecare zi fac minuni pentru picioarele tale.

 

  • Miscari in pasi de balet

Prin balet vei dobandi insusiri care te vor ajuta in orice alta cariera, o tinuta frumoasa si un mers firesc. Ce poate fi mai frumos decat o ora de dans in pasi de balet? Nimic.. De ce? Pentru ca baletul iti modeleaza aspectul picioarelor si soldurilor. Cel mai mare castig pe care il vei obtine in urma cursurilor de balet consta in deprinderea echilibrului in miscare. Si nu te gandi ca esti prea in varsta pentru acest tip de dans pentru ca nu este asa. Sunt nenumarate locuri in care sunt predate astfel de cursuri pentru toate varstele. Insa daca totusi nu te poti duce la cursuri calificate, poti incerca cateva miscari si acasa. Tot ce trebuie sa faci este sa stai in pozitie verticala, cu picioarele drepte si putin departate. Indoaie putin genunchii, insa asigura-te ca trunchiul tau este drept. Un alt exercitiu usor, zic eu, este sa stai intinsa pe spate si sa aduci piciorul drept la piept, insa fii atenta ca acesta sa fie drept. Prinde piciorul cu mainile cat de aproape poti de glezna si trage-l spre tine incercand sa-l indrepti. Nu este atat de greu pe cat pare, nu?

 

  • Mersul pe jos face piciorul frumos

Mersul pe jos poate fi, de asemenea, un ajutor real pentru tonifierea picioarelor. Chiar si 10 de minute alocate zilnic mersului pe jos (nu plimbatului) face minuni asupra picioarelor. Ba mai mult, mersul pe jos este o activitate importanta pentru picioare deoarece ajuta la tonifiere, reduce grasimea si imbunatateste circulatia.

 

Acestea fiind spuse, ce te opreste sa ai niste picioare superbe? Nimic! Asa ne gandeam si noi :).

 

Text: Andreea Popescu