Cum sa fii irezistibila chiar daca nu ai dimensiuni de model

shutterstock_3558530Sunt sigura ca, pana acum, ai auzit versiuni diferite a ceea ce ii atrage pe barbati la femei. In capul tau, crezi ca trebuie sa fii slaba, sa ai 1,80 m si sa fii blonda pentru a fi adorata de cei din jur. Insa tin sa te anunt ca aspectul fizic nu este chiar atat de important pentru barbati. Ceea ce conteaza pentru ei este, de fapt, atitudinea si personalitatea unei femei.

In general, femeile, indiferent de cum arata, au pe cineva langa ele doar pentru ca merita. Ce sa faci ca sa meriti si tu mai mult? Afla citind randurile de mai jos.

 

Sa fie cicalitoare intr-un mod pozitiv

Am intalnit multe femei care isi plangeau de mila dis-de-dimineata fara ca ele sa fi aflat ca barbatilor nu le place sa asculte vesnic aceleasi probleme. De ce? Pentru ca toata lumea, in general, adora sa-si petreaca timpul cu o persoana vesela si plina de viata.

Asta nu inseamna ca trebuie sa te ingropi in problemele tale sau sa pretinzi ca ele nu exista. Este normal sa fii suparata cateva zile pentru ceea ce ti se intampla, insa nu mereu. Faptul ca nu ai putere sa treci peste ele te transforma intr-o persoana depresiva iar de asta se sperie barbatii cel mai tare. Pune-te in locul lor. Tie ti-ar placea sa ai pe cineva langa tine care nu ar sti sa vorbeasca despre altceva decat despre problemele lui? No way… asa ne gandeam si noi :).

 

Mai putina vorbarie, mai multa ascultare

Noi, femeile, suntem nascute pentru a vorbi. Vrem sa vorbim despre sentimentele noastre, vrem sa facem analiza anumitor lucruri si, din nou, vrem sa vorbim despre aceste lucruri! Chiar daca vei vedea un grup mare de oameni in care sunt doar doua femei, fii sigura ca vor gasi ele un subiect de discutie. Prin urmare, atunci cand un barbat va gasi o femeie care are capacitatea de a asculta si dupa aceea de a deschide gura, atunci vei sti de ce acea fata l-a cucerit din prima, si tu nu.

 

Ingrijire, ingrijire, ingrijire

Nu mai este o noutate pentru nimeni ca barbatilor le plac femeile care sunt ingrijite. Nu stiu cum fac unele femei, dar arata al naibii de bine si in ciuda vremii de afara. La fel cum si majoritatea dintre noi prefera barbatii prezentabili si ingrijiti, si barbatii, la randul lor prefer femeile ingrijite.

 

Asa ca ai grija de tine si de aspectul corpului tau. Nu face asta doar pentru ca doresti sa obtii atentia unui om. Crede-ma ca acest lucru trebuie facut in principal pentru tine, si abia dupa aceea pentru cei din jur. Cand te simti bine in pielea ta, cand ai incredere in tine, acest lucru se vede si pe dinafara.

 

Vrei sa fii femeia caruia niciun barbat nu ii poate rezista? Nu e imposibil daca urmezi sfaturile noastre. Have fun si succes!

 

Text: Andreea Popescu