Cum să porți ținute all black într-o manieră fresh

all black

All black: edgy sau plictisitor? Alegerea culorilor este un lucru destul de personal, mai ales când vine vorba de garderoba ta. Unele persoane adoptă ușor o varietate mare de nuanțe în ceea ce privește vestimentația, pe când alții sunt mai conservatori. Apoi sunt cei dintre noi care aleg să rămână în mare parte, la haine și accesorii negre.

Garderoba dezvăluie fidelitatea față de o singură culoare care poate arăta clasic, edgy sau avangardist – totul în funcție de piesele pe care vrei să le porți și de modul în care alegi să le combini. Este vorba despre ținute monocromatice. Dar există o potențială capcană atunci când porți tot timpul negru, din cap până în picioare: negrul poate deveni puțin plictisitor.

Desigur, unora nu le pasă de ideea de ținute repetitive. De fapt, unii chiar o îmbrățișează alegând să poarte o „uniformă personală”. Dar dacă te îmbraci în cea mai mare parte în negru, în fiecare zi, s-ar putea să te găsești în căutarea unor modalități de a schimba lucrurile, cel puțin subtil. Sau poate cauți o modalitate de a începe să porți negru.

Așadar, am compilat câteva dintre aspectele noastre de stil preferate pentru a te ajuta. Ținutele sunt fie în mare parte sau complet negre, dar sunt departe de a fi plictisitoare. În plus, probabil că îți vor arăta o nouă modalitate de a purta piesele pe care le ai deja în dulap. Și, în cele din urmă, vor dovedi o ilustrare destul de bună că ținuta all black este întotdeauna o alegere bună.1.     All black clasice

Cel mai simplu mod de a face o declarație, chiar dacă este plictisitor să te îmbraci într-o singură culoare? Alege piese ultraclasice pentru un look fashion.

2.      Adaugă un accesoriu contrastant

Un alt mod infailibil de a crea o ținută monocromatică? Adaugă un accesoriu care oferă un pic de contrast.

3.     Arată un pic de piele

Mulți dintre noi aleg outfituri complet negre în timpul iernii, când suntem îmbrăcați în cât mai multe straturi pe care le putem purta confortabil. Dar dacă temperaturile nu sunt sub zero, atunci poate dorești să dai un touch rebel tinuțe arătând un pic (doar un pic) de piele.

4.     Go casual

5.     Volum

O modalitate sigură de a lua o ținută neagră de la basic la a face declarații este de a alege o piesă voluminoasă pentru a adăuga dramă. Iarna, cel mai simplu mod de a face acest lucru este să alegi cu o haină supradimensionată.

6.     Vintage pentru a adăuga „dramă”

Nu este secret. Negrul este o culoare excelentă pentru îmbrăcămintea formală. Dar dacă dorești să adăugi dramă unui look de zi cu zi, poartă doar un look vintage.

7.     Accesorii cu declaratii

O ținută neagră este fundalul perfect pentru a arăta ceva special, fie o geantă statement, o pereche de ochelari sau pur și simplu nișe încălțări cool.

8.     Modele și inserții

9.     Culoarea pantofilor

Crezi că trebuie să porți pantofi negri cu o ținută complet neagră? Mai gândește-te.

10. Edgy

Dacă o ținută complet neagră începe să fie plictisitoare, o modalitate sigură de a o reîmprospăta este să adaugi ceva mai îndrăzneț outfitului. De exemplu, o geacă de piele, o fustă subțire sau o pereche de cizme îndrăznețe.

Text: Iulia Mirică

Foto: www.cheatsheet.com, google images