7 ţinute creative pe care să le îmbraci la birou

În prima parte a materialului (pe care o găseşti AICI) am prezentat cinci ţinute atemporale şi foarte creative pe care le poţi purta la birou în această toamnă. În acest articol continuăm propunerile cu alte şapte ţinute la fel de stylish şi de confortabile.

Imaginea pe care o afişăm în public este cartea noastră de vizită. Drept urmare, este important să avem câteva ţinute de birou pregătite pentru orice ocazie, fie că avem un meeting, un prânz de afaceri sau o cină cu board-ul.

Aşadar, când construim o ţinută office, avem nevoie de ceva confortabil, să nu facem din ziua noastră un chin, care să se asorteze cu imaginea companiei şi, cel mai important, cu personalitatea noastră. Perioada aceasta, trecerea dintre sezoane este cea mai grea, pentru că, de multe ori, nu ştim cum să ne îmbrăcăm, dimineţile şi serile fiind destul de răcoroase.

Iată mai jos propunerile noastre vestimentare pentru această perioadă din an!7 ţinute creative pe care să le îmbraci pentru birou

https://www.instagram.com/p/BxR8i5-nVQr/?utm_source=ig_embed

Un brand care se mândrește cu crearea uniformelor pentru femeile active este marca suedeză contemporană Totême. Colecțiile sunt pline de elemente basic, dar foarte actuale. Tricotajele simple de cașmir negru combinate cu cămăși asimetrice, costume de in și cu denim fac look-ul foarte smart. Dacă eşti în căutarea unor piese versatile şi foarte moderne, Totême este o alegere excelentă.

https://www.instagram.com/p/B7JZG3NA6Zo/?utm_source=ig_embed

Când vine vorba de investiții în îmbrăcăminte pentru job, ar trebui să acordăm prioritate elementelor de croitorie foarte bine realizate. Pentru asta, propunem Grace Wales Bonner, brand care s-a construit pe acest tipar, pentru a deveni unul dintre cei mai buni în aceste detalii. Marca londoneză este cunoscută în special pentru abordarea sa unică a pieselor cu croiuri clasice.

https://www.instagram.com/p/BVqBHICgPne/?utm_source=ig_embed

The Row este un brand care a devenit sinonim cu elementele de bază elegante, care vor rămâne în garderobă zeci de ani. Investeşte în cașmirul frumos lucrat al mărcii, în rochiile fluide și accesoriile de lux neobișnuite.

https://www.instagram.com/p/Byp0jotJ465/?utm_source=ig_embed

Marca omonimă a fostei Spice Girl, Victoria Beckham, este plină de item-uri elegante, de seară, dar și câteva piese mai casual, însă unde excelează cu adevărat este cu îmbrăcămintea pentru job. Îmbrățișeză şi tu estetica designerului și umple-ți garderoba cu cămăși de mătase, fuste plisate și paltoane excelent croite.

https://www.instagram.com/p/BmF7uY6F4ay/?utm_source=ig_embed

Dacă adori blazerele existente pe piață, atunci trebuie să știi de eticheta italiană Blazé Milano, un brand lansat de trei foști prieteni, redactori de reviste, care au văzut un decalaj pe acest segment. Blazerul personalizat al mărcii vine într-o serie de imprimeuri și materiale diferite, de la tweed până la culori neutre, de crep și de lână. În afară de blazere, există și cămăși, pantaloni și fuste șic semnate de acest brand.

https://www.instagram.com/p/B0EXDSlgdac/?utm_source=ig_embed

O casă de modă renumită pentru hainele stylish de cămilă și cu croieli de renume mondial, nu există magazine mai bune pentru a investi într-o garderobă de ţinute pentru birou decât Max Mara. Alege marca italiană pentru modele clasice de lux, dar cu abordări moderne, mai neașteptate, cum ar fi rochiile cu printuri sau costumele colorate.

https://www.instagram.com/p/By-gynjBNxg/?utm_source=ig_embed

Ultimul, dar nu cel din urmă brand… Gabriela Hearst are sediul în New York, este o marcă de ţinut minte pentru liniile curate și croiala de lux foarte feminină. Marca susține sustenabilitatea în industria fashionului de luxul și creează colecții destinate femeilor care muncesc mult şi au un stil inconfundabil. De la casa de modă poţi opta pentru rochii din amestec de lână, costume de mătase, dar și pentru genți cult, de mână.

Text: Bettina Cristea