Cum să te îmbraci la birou în acest sezon

Recunoaşte… În fiecare dimineaţă stai cu minutele în faţa dulapului cu haine şi te gândeşti cu ce să te mai îmbraci pentru birou. Este un chin pentru majoritatea dintre noi, chiar dacă dressing-ul aproape că se dărâmă de cantitatea mare de haine pe care o avem.

Totuşi, pentru multe dintre femei, fiecare zi petrecută la birou înseamnă un stres, oboseală, cu trezit cu noaptea-n cap, mormane de hârtii aruncate peste tot, cafea de slabă calitate. De aceea, ţinuta vestimentară trebuie să ne facă pe toate să zâmbim şi să ne simţim confortabil, indiferent că este cu tocuri sau nu.

Chiar dacă tocmai ai obținut un nou loc de muncă, ai un meeting sau doreşti doar să-ţi măreşti garderoba actuală de mers la birou, pentru că abia începi să revii la lucru după concedii şi o vară pandemică, ne-am gândit să te ajutăm cu îmbunătățirea ţinutelor de lucru.

Îmbrăcămintea smart/office nu trebuie să fie una plictisitoare, mai ales atunci când știi că ai de unde să alegi. Mai jos, am bifat cinci ţinute care întotdeauna vor livra plăcere privirii când vine vorba de garderoba unei business woman. Indiferent dacă îţi doreşti croiuri profi, piese clasice sau cu o abordare mai relaxată și modernă, ţinutele de mai jos sunt foarte creative şi atrăgătoare.

De la brand-uri contemporane, printre care Low Classic, The Row și Veronica Beard, până la cele foarte cunoscute, precum Max Mara, dar și cele mai accesibile, precum Cos, acestea sunt mărcile în care avem încredere atunci când vine vorba de îmbrăcăminte șic, adecvată muncii de birou. Ele sunt la fel de elegante şi la fel de confortabile.5 ţinute contemporane relaxante, creative şi elegante pentru birou

https://www.instagram.com/p/BzqagSTA2G5/?utm_source=ig_embed

Dacă îţi doreşti construirea unei garderobe de lucru curate și atemporale, atunci trebuie să faci alegerea cea mai bună – Joseph. Marca este cunoscută pentru piesele sale clasice – există o mulțime de paltoane piele de cămilă, cămăși albe de mătase, precum și pantaloni și fuste personalizate în fiecare colecție. Acestea sunt adevărate piese de investit pe termen lung – se pot purta ani de zile fără să scadă din tendinţe, exact ceea ce doreşti atunci când vine vorba de a găsi ceva de purtat la birou.

https://www.instagram.com/p/BuYixqDHyBA/?utm_source=ig_embed

Stilul scandi minimalist chic este întotdeauna o alegere optimă pentru birou. Magazinul Cos este o destinație excelentă pentru actualizarea garderobei de îmbrăcăminte în acest stil. De la nasturi mari până la fuste plisate și rochii, indiferent de combinaţia pe care o alegi, nu puteți greși cu un astfel de stil, care este şi foarte accesibil.

https://www.instagram.com/p/BsV-fweAXdX/?utm_source=ig_embed

Preferatul săptămânii modei din New York, Tibi, este o marcă care se axează pe îmbrăcămintea de job. Deși vei găsi croiuri clasice aici, dar şi modele bazate pe tendințe, care combină modernitatea cu feminitatea. De la bluze galbene strălucitoare până la rochii din poplină dungată și pantaloni scurți specificii muncii, Tibi este o alegere excelentă pentru cele mai elegante femei.

https://www.instagram.com/p/B-gFl9NHrKh/?utm_source=ig_embed

Cu un aer modern, Low Classic este un nume pe care trebuie să îl ai în vedere. Brand-ul, care provine din Seul și a fost fondat de Myoungsin Lee, în urmă cu câțiva ani, a făcut o schimbare uriașă în modă cu colecțiile minimaliste și contemporane. Mergi aici pentru blazere elegante cu curele, fuste petrecute, cămăși asimetrice și pantaloni evazați, toate acestea vor da o nouă faţă, fără efort, garderobei.

https://www.instagram.com/p/BwFU5F9AlgN/?utm_source=ig_embed

Lansată de două cumnate (care ambele au numele Veronica Beard), această marcă a fost văzută în toate inspirațiile noastre preferate de îmbrăcăminte de birou, inclusiv la Ducesa de Sussex, Amal Clooney și Michelle Obama. Relaxată și fără efort, întreaga colecţie este despre crearea uniformei individuale a femeii care trăieşte în continuă mişcare.

Text: Bettina Cristea

CLICK să vezi continuarea în partea a II-a…