Cum să-ți potrivești părul cu ținuta, precum: Halsey, Rihanna și Kylie Jenner

Nu există culori prea intense, țipătoare sau ieșite din comun fără de care unele vedete să nu se afișeze. Iată câteva fotografii cu celebrități, în ținute care se potrivesc cu nuanța părului. Dacă te gândești deja la sarbătorile de iarnă mai nonconformiste, te poți inspira de mai jos. 

Halsey, în vârstă de 26 de ani, și-a schimbat din nou look-ul,și-a ras părul și s-a vopsit pe cap cu nuanțe de verde și albastru. Cântăreața a făcut un pas mai departe și a optat pentru un cardigan verde lime și un fard albastru celest care se potrivesc perfect cu noua ei culoare din cap. „Mănâncă-mă” a scris Halsey la postarea sa, alături de care a adăugat un emoji cu șarpe.

Kylie Jenner a avut diferite nuanțe în păr de-a lungul timpului, nuanțe care au lăsat întotdeauna loc de păreri și comentarii în rândul fanilor, de la albastru, la verde mentă. Mogulul machiajului și-a făcut prezența la Met Gala, în 2019, purtând o perucă de culoarea liliacului care se potrivea cu rochia ei sexy fără bretele, care îi scotea în evidență formele, și cu accesoriile masive pufoase pentru brațe.

Cardi B iubește schimbarea de look și alege întotdeauna să iasă în evidență cât mai bine posibil. Ea a avut diferite culori în păr, cum ar fi portocaliu, albastru, verde, gri, mov, roz bombon, roșu, turcoaz, dar a optat și pentru păr multicolor.

Rihanna este cunoscută și pentru nuanțele părului pe care le potrivea cu îmbrăcăminte, cu câțiva ani în urmă. Unul din aceste momente a fost în 2010, la American Music Awards când avea părul roșcat și a ales o rochie de aceeași culoare, cu broderii florale delicate.

Lady Gaga, la cea de-a 76-a ediție a Golden Globe Awards a ales o rochie albastră cu mâneci bufante și trenă lungă, culoare părului ei fiind de aceeași nuanță cu ținuta.

Billie Eilish, cântăreața care este un fenomen la nivel global, la a 62-a ediție Grammy Awards, unde a primit cinci premii Grammy și-a sortat îmbrăcămintea cu părul ei verde lime. Ea este cunoscută pentru stilul ei vestimentar și muzical.

Pentru fotografii ale mai multor vedete care au legănat părul și îmbrăcămintea, precum Gwen Stefani, Katy Perry, Hailey Baldwin și multe altele, parcurgeți galeria noastră de mai sus.

În 2018, Nicki Minaj s-a făcut remarcată la NYFW prin coafură și ținută, ambele de nuanțe de mov în degrade.

O altă vedetă care se dădea în vânt după culori țipătoare în păr este Katy Perry, pentru că în perioada 2010 – 2011 ea încercat toate culorile nebunatice posibile pe care le-ar fi putut alege.