Cum se comporta Leul cu celelalte zodii

leul-si-celelalte-zodiiDe ce iubim Leii? Desi sunt o “forta a naturii”, sunt “usor de imblanzit”, daca nu “ii calci pe coada”. Sunt mari iubitori de atentie, au nevoie de aplauze ca sa straluceasca. Sunt curajosi, optimisti si plini de viata, insa sunt renumiti pentru greutatea cu care isi construiesc relatii.

Leu cu Berbec: Ca semne de foc, au o relatie aprinsa, pasionala. Se inteleg si se cunosc bine. Este ca o conexiune intre stele.

Leu cu Taur: De atras, se atrag, dar cine va prelua oare conducerea?

Leu cu Gemeni: Gemenii prefera sa stea ascunsi in spatele cortinei, pe cand Leii iubesc celebritatea. Sunt facuti sa stea in fata si sa fie aplaudati. O sa mearga, atata timp cat partenerul Gemeni nu-si va dori la fel de multa atentie.

Leu cu Rac: Leul e facut sa fie lider, dar Racul intotdeauna isi va dori sa aiba ultimul cuvant. Cine stie in  ce conditii poate functiona?

Leu cu Leu: Se vor manca, practic, unul pe celalalt. Intotdeauna vor fi invidiosi daca celalalt va avea mai mult succes, pe orice plan. Nu sunt facuti sa convietuiasca impreuna, dar cine mai stie?

Leu cu Fecioara: Leul va dori sa preia comanda, iar Fecioara nu primeste ordine de la nimeni. Daca isi va ticlui cu atentie un plan de atac, Leul poate castiga inima Fecioarei, si odata cucerita, aceasta nu va mai avea ochi pentru nimeni altcineva.

Leu cu Balanta: Un duo dinamic. Pot straluci impreuna pe scara sociala, atata timp cat nu-si fura unul altuia din stralucire.

Leu cu Scorpion: O legatura intensa, extreme de puternica. Aveti grija, insa, la jocurile de putere.

Leu cu Sagetator: Ambele fiind semne de foc, pot construi un parteneriat magnific. Sentimentele nu vor fi extrem de intense, dar vor fi durabile.

Leu cu Capricorn: Intotdeauna vor lupta pentru lumina reflectoarelor. Din toate zodiile, de fapt, Leul va concura cel mai tare cu Capricornul. Ambii sunt obisnuiti sa aiba dreptate si niciunul nu va face compromisuri.

Leu cu Varsator: Cand e bine… e uimitor! Cand e rau… cunoscutii trebuie sa plece! Va fi intotdeauna un schimb de replici acide si de lovituri sub centura.

Leu cu Pesti: O relatie minunata! O dragoste cum rar vezi! Amandoi sunt plini de sentimente nedescoperite si impreuna le vor aduce la suprafata.

Text: Alina Lupa